Setari Cookie-uri

Produse cosmetice de vara

In timpul verii nu doar garderoba trebuie adaptata tendintelor. Produsele cosmetice destinate ingrijirii pielii, trebuie de asemenea sa fie inlocuite cu produse cu o textura usoara, fluida, pentru a fi cat mai usor absorbite in piele.

Nu doar aerul rece din timpul iernii afecteaza buzele. Acestea au de suferit si in timpul verii, daca nu sunt protejate corespunzator.Datorita radiatiilor solare puternice, un balsam hidratant este ideal pentru buzele fragile.

Seara opteaza pentru un gloss cu particule sidefate, dar ziua alege un balsam incolor, bogat in ingrediente nutritive. Propunere: Nivea Lip Care Pearl & Shine, pret 8.26 lei.

Imbraca buzele cu un strat cremos, oferind un aspect natural, usor sidefat. Ingredientele speciale: formula pe baza de Hidramina proprie pielii si extractul din seminte de struguri, contribuie la hidratarea naturala a buzelor pentru o vreme indelungata.

Pe langa un ten stralucitor care iti asigura confortul pe intreaga zi, ai nevoie si de un parfum racoritor. Plin de energie, te revigoreaza pe tot parcursul zilei. Iti propunem o combinatie inovatoare de prospetime si ingrijire:

Gelul de dus Fitness Fresh de la Nivea, pret 8.83 lei.

Testat dermatologic, are un ph echilibrat si extracte de aloe vera, pentru o senzatie cat mai indelungata de prospetime si confort.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.