Setari Cookie-uri

Adevarat sau fals? Dilemele frumusetii!

Ne confruntam zi de zi cu tot mai multe probleme legate de aspectul fizic. Am face orice sa ne mentinem din plin frumusetea si de aceea utilizam cele mai bune produse existente pe piata.


4. Cum recunoastem tipul de ten


Pentru un rezultat cat mai precis, ar fi ideal sa apelezi la sfatul unui cosmetician. In anumite farmacii dermo-consultantii iti stau la dispozitie si cu ajutorul unui aparat iti pot identifica foarte simplu tipul de ten. Insa, daca timul nu-ti permite foarte multe, poti afla foarte usor si acasa.

Aseaza-te in fata oglinzii si examineaza-ti tenul cu atentie. Tenul gras este cel usor de identificat: puncte negre, cosuri, luciu excesiv. Tenul uscat se exfoliaza foarte repede si uneori ai senzatia ca pielea te strange. Tenul mixt poate fi o combinatie intre cele doua tipuri de ten, cu un luciu proeminent in zona T.

5. Cum “purtam” fardul de pleoape

Depinde foarte mult de tipul machiajului pe care vrei sa-l realizezi dar si de culoarea ochilor. In general este bine sa mergi pe contraste calde. Fardul in aceeasi nuanta cu tinuta, ochii sau accesoriile s-ar putea sa fie prea mult. In plus, cand te machiezi, pune-ti in valoare culoarea ochilor folosind o nuanta diferita, in contrast. Pasatreaza tinuta intr-o coloare simpla si alege aceeasi nuanta pentru lacul de unghii, accesorii si fard. Combinatie de doua culori, deschis la interior si inchis spre coltul pleoapei este o alta varianta potrivita.

6. Tratamentul varfurilor despicate

Pentru varfuri despicate nu exista un alt tratament mai bun decat tunsul. Chiar daca ai auzit de atatea produse minune ca iti asigura refacerea parului degradat, aceasta este cea mai buna solutie. Odata deteriorate, aceastea trebuie indepartate pentru a permite cresterea sanatoasa a parului. Abia dupa ce ai tuns varfurile tocate, poti incepe un tratamen de regenerare a parului. In timpul verii, soarele si apa de la strand sunt principalii vinovati pentru parul deteriorate.

7. Sampoane de firma vs. sampoane simple

Intr-adevar exista firme consecrate care promoveaza produse foarte bune. Insa, foarte putine. Si, nu in ultimul rand fiecare persoana poate reactiona diferit la orice produs. De aceea, daca folosesti un sampon care nu iti ofera rezultatele dorite, ba mai mult, te-ai trezit si cu alte “beneficii”: matreata sau alergii, nu ezita sa-l schimbi cu un altul mai ieftin, in special daca ai primit recomandarea de la o persoana avizata.

8. Corectarea varicelor

In primul rand, aminteste-ti ce anume favorizeaza aparitia varicelor. Daca nu sunt ereditare, aceastea apar datorita statului prea mult in picioare, ciorapilor sintetici foarte stramti si nu in ultimul rand, din cauza pantofilor extrem de inalti. Cremele sau unguentele nu pot pot face mari minuni. De aceea poti incerca sa le corectezi printr-un stil mai sanatos si miscare.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.