Inca din adolescenta mi-am dorit un corp perfect cu o piele ferma, dar mai ales, lipsit de parul inestetic. Ca orice fata, am fost indrumata de mama mea sa apelez la epilarea cu ceara, sub pretextul ca doar asa parul se va rari si nu voi mai avea probleme. Ceea ce mama mea nu stia era chinul prin care eu treceam la fiecare epilare cu cearaseman cu tatal meu si aveam o pilozitate mai mare si cu o radacina foarte puternicanu mai vorbesc de cele 2-3 fire de par crescute in acelasi por!

Incredibil!!!!!!!! Imi pare rau ca nu am facut poze ca sa va arat diferenta dupa numai o singura sedinta- 80% din firele de par picasera!!! Da fetelor, chiar este posibil!!

La primul tratament mi s-au recomandat un numar de 8 sedinte pentru ca aveam foarte multe fire de par si uite asa a aparut o alta problema – trebuia sa continui tratamentul in Romania. Am inceput sa caut pe net epilare definitiva SPL si singurul salon gasit a fost Noblezza - www.noblezza.ro.

Acum sunt deja la a 6 a sedinta de epilare gambe si sunt in al noualea cer de fericire! Este prima vara in care am purtat numai fuste si pantaloni scurti! Poate ca voua nu o sa vi se para asa mare lucru, dar o persoana care a avut problemele mele sigur va intelege!

Si inca un sfat- la Noblezza sunt promotii lunare, preturi reduse si o echipa foarte prietenoasa!
Iata oferta pe care salonul Noblezza o propune pentru luna septembrie- perioada ideala de incepere a unui astfel de tratament!




Special pentru cititoarele Kudika, atelierului Noblezza din Bucuresti, ofera posibilitatea de a TESTA GRATUIT Epilarea Definitiva!

Completeaza datele tale pe aceasta pagina si specialistii Noblezza te vor contacta pentru programare!



  • Kudika

    Astトホi テョncepe KINOdiseea Open Air, テョn Parcul Obor din Bucureネ冲i

  • Kudika

    Informaネ嬖i utile despre cada de tip freestanding. Aflト cum alegi...

  • Kudika

    System Professional lanseazト gama LuxeBlond

  • Kudika

    Idei de outfit-uri cトネduroase ナ殃 moderne pentru iarnト

  • Kudika

    GLISS NIGHT ELIXIR, noul tratament de regenerare a pトビului pe...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...