Setari Cookie-uri

(P)Scapa de un stres in plus! Programul Shave No More!, solutia pentru o piele permanent fina!

Epilatul zilnic, saptamanal, lunar este o corvoada pentru orice femeie. Firul de par e din ce in ce mai gros si neplacut, iar epilarile devin tot mai dese? Special pentru aceste situatii a fost conceput programul Shave no more!, un pachet cu costuri minime si efecte maxime pentru pielea ta.

Epilatul zilnic, saptamanal, lunar este o corvoada pentru orice femeie. Firul de par e din ce in ce mai gros si neplacut, iar epilarile devin tot mai dese? Special pentru aceste situatii a fost conceput programul Shave no more!, un pachet cu costuri minime si efecte maxime pentru pielea ta.

Shave no more! este adresat femeilor si barbatilor care doresc sa scape de chinul epilatului, de drumurile la salon sau de cheltuiala lunara. De ce nu am avea o piele fina si matasoasa tot timpul anului, fara niciun efort?

Revolutie in epilare! Arunca lama, ceara si aparatul de epilat pentru totdeauna!

Revolutia a inceput! Programul Shave no more! iti propune o serie de 6 sedinte, personalizate in functie de nevoile tale, cu rezultate garantate inca de la prima sedinta. Trebuie sa stii ca epilarea definitiva se realizeaza cu ajutorul celei mai noi si mai eficiente tehnologii - SPL (Secvential Pulse Light).
“Aceasta metoda este superioara celor deja cunoscute (IPL, Laser), deoarece ofera cel mai eficient tratament datorita faptului ca flash-ul luminos este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. In plus, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovedindu-se astfel siguranta acestui echipament”, ne-a explicat Elena Varzaru, specialist medical, in cadrul Noblezza Beauty Lounge.

Lumina incalzeste firul de par fara a afecta pielea. Caldura ajunge pana la radacina firului de par, pe care o distruge. Astfel, radacina nu mai poate produce un nou fir de par si este eliminata in mod natural de catre corp.

Avantaje si beneficii Shave no more!

No pain! Un mare avantaj al acestei metode in fata celor conventionale: este nedureroasa! In timpul sedintelor poate sa apara o usoara senzatie de caldura locala sau piscatura cu durata foarte scurta.
„Senzatia este asemanatoare cu o piscatura si este variabila de la un individ la altul, fiind strans legata de densitatea si culoarea firelor de par”, a precizat Elena Varzaru.

Programul Shave no more!, rezultate pentru toata lumea!

Caracteristicile tehnologiei SPL permit tratarea eficienta a majoritatii culorilor de par, cat si toate texturile de par, de la fin la aspru, in combinatie cu majoritatea tipurilor de piele.

„Sedintele de epilare se repeta la un interval de timp care este variabil de la o persoana la alta si in functie de zona tratata. Inainte de a incepe tratamentul, se realizeaza o consultatie cu specialistul pentru a stabili numarul de sedinte si modul de actionare”, explica Elena Varzaru.
Kudika
20 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.