Setari Cookie-uri

Cum sa te simti excelent pe ringul de dans

Ar fi gresit sa spunem ca dansul tine cont de factorul varsta. Astazi, te poti simti excelent si te poti distra intr-un club indiferent de varsta. Exista chiar si cluburi specializate pe un anumit stil de dans (salsa sau house spre exemplu) sau cluburi mixte, unde se imbina toate genurile de muzica. Dansul reprezinta un mod de relaxare si de evadare din rutina, un mod excelent de energizare, dar si de ardere a caloriilor. Clubul poate fi un loc in care conversezi cu prietenii si stabilesti noi legaturi sociale, savurand o bautura in ritmul muzicii. Chiar daca dansul este o sursa sigura de distractie si amuzament, unii dintre noi nu se pot desprinde de o usoara stanjeneala sau de senzatia de disconfort pe care o aduce gandul de a dansa in fata unor necunoscuti. Te poti simti excelent pe ritmul de dans. Iata cum:

• Gaseste-ti propriul spatiu pe ringul de dans fara a invada spatiul altcuiva. Daca nu te simti in largul tau de unul singur, ia cu tine unul sau mai multi prieteni. Dansati fata in fata sau formati un mic cerc in care sa mentineti contactul vizual! Dansul tau nu trebuie neaparat sa aiba miscari artistice sau impresionante daca nu le stapanesti inca. Chipul tau trebuie doar sa arate ca te distrezi, ca te simti bine dansand. Nu trebuie sa arati ca te straduiesti prea mult. Miscarile pot fi cat de simple, insa naturale. Este suficient sa arati ca trupul tau nu este rigid si teapan si ca este capabil sa simta muzica.

Atitudinea este cruciala! Zambeste, vorbeste cu prietenii, razi, bucura-te de tine insati sau de partener, arata ca stii sa te distrezi, relaxeaza-te si gandeste-te ca trupului ii place sa vibreze in ton cu muzica! O bautura pe care o tii in mana te poate face sa arati mai angajat si implicat in ceea ce faci. Iti poate da un aer mai interesant, mascand totodata stangacia. Nu sta toata seara la masa daca vrei sa faci din seara ta una memorabila. Nu iti petrece intreaga seara privind la felul in care se misca cei din jurul tau! Cu cat patrunzi in atmosfera dansului, cu atat te vei simti mai bine pe ringul de dans! Pentru ca dansul trebuie simtit. Dansul trebuie trait.

Dansul ca seductie, trupul ca exprimare

Nu exista o alta modalitate de exprimare personala mai puternica decat dansul. Te fascineaza, te invaluie, te cucereste, il cuceresti… lasi sa se nasca intre tine si el cea mai frumoasa poveste de iubire… Nu intelegi niciodata prea sigur de ce dansezi. Dansezi cu un motiv anume sau fara sa ai vreunul la indemana. Dansezi pentru ca iti place sa dansezi. Dansul inseamna COMUNICARE.

Comunici prin limbajul trupului. Comunici, te exprimi, iti exprimi personalitatea prin gesturi si miscari ale trupului… Dansul alunga tristetea si energizeaza, creand buna dispozitie si o stare generala de bine. Dansul ajuta trupul, mintea si psihicul sa se echilibreze si sa se elibereze de energia negativa. Dansul inseamna INTERACTIUNE. Dansul poate fi un prilej excelent pentru a interactiona cu cei din jurul tau.

Cursuri de dans

Daca esti timida si ai dori sa capeti incredere pe ringul de dans, nu ezita sa incerci un curs de club dancing.

Informatii oferite de specialistii DanceON (str. Ion Brezoianu, nr 23-25, etaj 2, cladirea Universul, sector 1, tel 0721 295 502, www.DanceON.ro, contact@DanceON.ro)





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.