Setari Cookie-uri

(P)Pregateste-ti silueta pentru sarbatori

Frumusetea, feminitatea inseamna inainte de toate ingrijire. Pielea ta trebuie sa beneficieze de o atentie speciala si de o ingrijire personalizata, mai ales in aceasta perioada a anului.

Frumusetea, feminitatea inseamna inainte de toate ingrijire. Pielea ta trebuie sa beneficieze de o atentie speciala si de o ingrijire personalizata, mai ales in aceasta perioada a anului.

Noblezza Beauty Lounge vine in intampinarea dorintelor tale! Aici, tu te simti relaxata si rasfatata, iar specialistii se preocupa sa te scape de toate problemele – celulita, centimetrii nedoriti, riduri.

Special pentru cititoarele Kudika, Noblezza Beauty Lounge propune urmatoarele rasfaturi:

- Perfectiune in 3 sedinte!

Corpul tau va fi cel mai rasfatat cu pachetul nostru care contine o sedinta de radiofrecventa faciala si o sedinta de radiofrecventa corporala, la pretul de 290lei! In plus, primesti o curatare faciala cu ultrasunete GRATIS!

Ritualul perfectiunii incepe printr-o curatare faciala cu ultrasunete ce va asigura un plus de stralucire si luminozitate tenului tau. Ridurile vor fi estompate inca de la prima sedinta cu ajutorul radiofrecventei faciale, iar corpul tau va capata un nou contur prin topirea centimetrilor nedoriti si reducerea celulitei.

- Adio celulita, bun venit piele ferma!

Pachetul nostru contine 2 sedinte de liposuctie virtuala, 2 sedinte de radiofrecventa si 2 sedinte de masaj transdermic, toate la un pret special de 690 lei (pret vechi 1000 lei).

Liposuctia virtuala este ideala pentru combaterea centimetrilor in plus, radiofrecventa este inamicul declarat al celulitei si pielii inestetice, iar masajul transdermic va fi aliatul tau pentru un corp ferm si tonifiat.

- Silueta de vis!

Acest pachet este special conceput pentru redefinirea siluetei tale si contine 8 sedinte de infrasauna, 8 sedinte electrostimulare, 4 sedinte de radiofrecventa si 4 sedinte de drenaj limfatic, la pretul special de 1260 lei (pret vechi 1800 lei).

Electrostimularea musculara sau fitness-ul pasiv iti va lucra musculatura fara efort, infrasauna uscata te va face sa uiti de grasimea nedorita, sa elimini excesul de apa, sa detoxifici organismul si va accelera arderile. Si pentru rezultate maxime, radiofrecventa si drenajul limfatic vor estompa vergeturile si vor diminua ‘’colaceii’’.

Doar acum, poti profita de tratamentele oferite de Noblezza Beauty Lounge! Completand datele tale pe pagina de mai jos, vei primi Gratuit si o diagnosticare corporala completa :
Kudika
15 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.