Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ramai frumoasa si sanatoasa cu revolutionarele dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Sun

Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru pielea noastra pe perioada verii este, fara indoiala, sa o protejam in fata efectelor nocive ale soarelui si astfel sa ii mentinem sanatatea, elasticitatea si tineretea cat mai mult timp.

Cremele cu protectie solara reprezinta un ”must” al verii, nu un moft si este foarte important sa alegem cele mai bune produse pentru pielea si nevoile noastre.

In acest sens, iti prezentam cea mai recenta inovatie in materie de protectie solara, care vine de la Gerovital, brand 100% romanesc - foarte eficient si care ne-a dovedit in timp ca romanii stiu sa faca produse cosmetice de exceptie. Astfel, recent, a fost lansata gama Gerovital H3 Derma + Sun, produse dermatocosmetice rezultate in urma colaborarii dintre expertii companiei si specialisti din domeniul sanatatii. Noua gama beneficiaza de un raport calitate-pret imbatabil si poate fi gasita in farmacii sau pe www.farmec.ro.

Noile produse Gerovital H3 Derma+ Sun sunt testate dermatologic, nu contin parabeni, coloranti sau oxibenoza si au la baza o formula usoara ce lasa pielea sa respire. Gama Gerovital H3 Derma+ Sun se adreseaza tuturor membrilor familiei si este formata din 8 produse ce raspund diferitelor nevoi si sensibilitati ale pielii adultilor si copiilor.

Astfel, Uleiul Protectie Solara SPF 10 regenereaza si mentine elasticitatea pielii, iar uleiul natural Inca omega impreuna cu uleiul de masline din componenta lui asigura un efect antioxidant, regenerant si revitalizant pe durata intregii zile. Fluidul Protectie Solara SPF 20 are efecte antioxidante ce lupta direct impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi si previne aparitia arsurilor solare si a petelor pigmentare. Laptele Protectie Solara SPF 30 asigura o protectie antioxidanta si lupta impotriva efectelor radiatiilor UV. Iar pentru o protectie mai mare, in general adresat pielii mai deschise la culoare, puteti opta pentru Laptele Protectie Solara SPF 50.

Crema de Fata Anti-imbatranire SPF 50 este esentiala pentru ingrijirea tenului pe perioada verii. Aceasta previne aparitia eventualelor intolerante solare, a petelor pigmentare sau a unor afectiuni mai grave, iar untul de cacao din componenta ei hidrateaza intens pielea, lasandu-i o textura usoara si fina.

Crema Protectie Solara Copii SPF 50 este adapatata pielii sensiblie a copiilor oferind o protectie ridicata si echilibrata inclusiv pentru pielea bebelusilor. De asemenea, prezenta filtrelor solare minerale si organice de ultima generatie in componenta cremei mentine sanatatea pielii, reducand cantitatea de radiatie absorbita de aceasta prin expunere la soare.

Dupa plaja, recomandam Lotiunea Calmanta sau Gelul reparator, cu o formula usoara, non-grasa, ce patrunde rapid in piele si are proprietati antiinflamatorii, calmante si regenerante.


Kudika
16 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.