Setari Cookie-uri

Cred ca am gasit un leac pentru celulita

Nu, nu exagerez si nici n-o sa va spun povestea cu alimentatia sanatoasa si sportul.

Un tratament testat de Oana Bulzan, redactor sef Kudika

Am descoperit un tratament anticelulitic care dureaza jumatate de ora si are rezultate vizibile dupa prima sedinta. Si, in cazul in care va intrebati, acesta nu este un text platit :).

Nu va imaginati ca arat brusc ca Raduleasca. Mai am nitel (poate putin mai mult) insa ultimul tratament pe care l-am incercat si despre care va voi povesti astazi pare extrem de promitator. In plus, tind sa cred ca parerea mea conteaza fiindca, datorita jobului pe care il am, le-am testat cam pe toate: de la masaj clasic si creme mirositoare, pana la tehnologii de ultima ora care iti promit marea cu sarea… you name it! am incercat aproape orice. Pana in urma cu trei saptamani, singurele tratamente pe care le-as fi recomandat ca fiind adjuvante, dar nu miraculoase, sunt crema de slabit de la Deuteria Cosmetics si tratamentul corporal Velasmooth. Acestea doua s-au dovedit a fi adjvante, insa nu in masura in care as putea sa topai intr-un picior pe motiv ca am gasit Sfantul Graal anticelulitic.

Citește și:

Cu trei saptamani in urma am fost invitata sa testez un nou tratament. Am acceptat evident, fie si numai pentru ca am in cap ca daca ma voi opri din testat tratamente voi ajunge sa arat ca un gummy bear topit. Recunosc asadar ca nu ma mai astept sa vad rezultate, ci doar sa evit o inrautatire a aspectului pielii mele.

Tratamentul

Tratamentul pe care l-am testat se numeste TriLipo iar pe site-ul salonului unde l-am testat este explicat ca eficienta tratamentului este data de combinarea radiofrecventei trilipo cu DMA (activare dinamica a muschilor). Radiofrecventa mai incercasem, DMA suna ca un fel de electrostimulare mai pretentioasa… sa vedem ce-o sa iasa.

In teorie, puteti citi despre trilipo aici. In practica, tratamentul este urmatorul: timp de jumatate de ora esti masata pe o zona aleasa (eu am optat pentru coapsa anterioara) cu un dispozitiv care incalzeste pielea moderat (nicio sansa sa fii arsa) si transmite periodic un mic curent electic (similar cu electrostimularea, dar mult mai bland). Tratamentul este complet nedureros. Eu, convinsa ca daca nu doare inseamna ca nu functioneaza, nu aveam prea mari asteptari…

Citește și:

Rezultate

La cateva zile dupa prima sedinta, in vreme ce faceam dus, mi-am cautat celulita de pe coapse si n-am mai gasit-o. M-am dus cu o falca in cer si una in pamant la sotul meu: “Ai schimbat iar becul la baie?”. Sotul meu, spre deosebire de majoritatea barbatilor din zilele noastre, are o pasiune pentru mesterit prin casa. Cam o data la doua saptamani isi pune centura de scule si incepe sa repare ceva care nu este neaparat stricat. Asa se face ca ma trezesc, spre exemplu, ca telecomanda de la lampadarul din dormitor aprinde becul din bucatarie. In fine, in mod normal, gasesc aceasta pasiune induiosatoare. Insa cand inlocuieste becul din baie iar eu risc sa ma cred fara de celulita si sa ies pe strada cu pantaloni scurti crezand ca m-am metamorfozat peste noapte in Raduleasca, avem o problema.

De aceasta data, nu schimbase becul. Am intrat la idei. M-am dus la oglinda din dormitor, cea pe care o evit frecvent cand sunt dezbracata pentru ca unghiul in care pica lumina in acel loc, o face necrutatoare. N-am gasit celulita nici acolo. Mi-am tras pe mine pantalonii scurti si un pulover voluminos (vai, de cand visez sa ma imbrac intr-o toamna asa) si am plecat sa o vizitez pe mama. Are o oglinda mare in hol care mi-a bantuit toata adolescenta.

Citește și:

Ce s-o mai lungesc? Astazi, dupa trei sedinte de trilipo, nu mai am celulita pe coapsa anteriora, adica fix acolo unde ma deranja cel mai tare pentru ca, vorba ceea, voiam sa fiu macar din fata liceu, si om vedea noi alta data ce facem cu muzeul din dos.

Recomand, asadar, cu incredere tratamentul TriLipo.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.