Setari Cookie-uri

Celulita: tratamente soc (P)

Cele mai mici preturi de pe piata pentru tratamente anticelulita!

5 impachetari totale termosudatie- 120 ron
5 electrostimulari (45')+5 fast slim(15')la tunelul cu raze infrarosii-110RON

3) Tratamente pentru diminuarea stratului adipos-tratament soc

- 5 infasari cu benzi elastice “slabire rapida” (1 fasa)-120ron-cu aceasta terapie va diminuati circumferinta cu 1,5-3 cm/45 minute terapie.

Ofertele de mai sus sunt valabile in perioada 1-15 septembrie 2007, in intervalul orar 10-15.00, luni-vineri


B. Celulita moale sau flasca

Daca ne preocupa remodelarea si diminuarea celulitei moi sau flasce, iata cateva informatii legate de ea: celulita flasca prezinta o inflitratie mare de apa. Se deosebeste de edemul clasic mai ales prin aspectul de 'coaja de portocala>> al pielii si prin absenta semnului de adancitura la apasarea degetului-prezent intotdeauna in caz de edem.

In acest caz trebuie sa apelam la tehnici de remodelare si slabire localizata combinate, tehnici care sa ajute la drenarea imediata a apei inflitrate in tesutul conjunctiv-drenaj limfatic, electrostimulare la tunelul cu raze infrarosii, terapii cu ultrasunete, drenaj limfatic efectuat manual, infasari la rece -dupa metoda WienerKosmetikum-o metoda extrem de apreciata in Europa, terapii 'cald-rece>>, masaj anticelulitic.

C. Celulita dura sau compacta

Este caracterizata prin grupari compacte (pernute), putin mobile, care apaar in general la persoanele viguroase, solide.

Pielea pernutelor este dura, putin mobila, si greu de pliat; epiderma in schimb este subtire si transparenta , de o culoare violacee adesea, care in zonele supuse unei tensiuni superficiale, anunta viitoarele striatii. Palparea pielii poate sa provoace o senzatie de furnicatura sau de durere.

D. Celulita fibroasa

Se caracterizeaza prin evolutii de tip sclerotic ale altor tipuri de celulita, in special cea dura. Medicul o recunoaste dupa consistenta accentuata la palpare.

Aceste ultimile doua tipuri de celulita se pot ameliora si diminua , numai cu terapii puternice, terapii soc, dezvoltate in laboratoare specializate in acest domeniu , care se plaseaza pe linia de granita dintre estetica corporala si chirurgia plastica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.