Setari Cookie-uri

Celulita: tratamente soc (P)

Cele mai mici preturi de pe piata pentru tratamente anticelulita!

Corpul reactioneaza prima data la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca effect al racirii interne care se instaleaza dupa aceea, arderile grasimilor si a consumului de energie, se fac intr-o masura mai mare. Deci, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate.
Aceasta reactie se produce cu efect, doar atunci cand zona cu probleme este stransa cu fese imbibate cu substantele special pregatite in acest scop, cu uleiurile minerale, alge marine, scortisoara sau lotiuni aromate. Zonele astfel tratate, le acoperim si cu o folie, ca incalzirea initiala in urma “evaporarii” sa se transforme intr-o racire si mai pronuntata.

Pentru atingerea celei mai bune reactii ale corpului este important ca fasele imbibate sa le folosim macar pornind de la genunchi pana sub piept.

CINE POATE FOLOSI ACEST TRATAMENT?

Slabirea prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi (18 cm de scadere a burtii care atarna, nu este o raritate).

Salonul nostru recomanda combinarea a cel putin 10 infasari cu 5-6 sedinte de electrostimulare musculara, sau saune uscate la tunelul cu raze infrarosii.

Va asteptam cu drag...

Perfect Contour

021/322 32 40
0723 997 163
www.perfectcontur.ro
office@perfectcontur.ro
Adresa: Strada Octavian Goga nr 6, Bloc M25, Sc3,et2,ap60,interfon *2002 - zona Pta Unirii
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.