Setari Cookie-uri

Combate celulita definitiv! (P)

Pana de curand se considera ca celulita este doar o banala aglomerare de grasime care apare inevitabil odata cu varsta.

Pana de curand se considera ca celulita este doar o banala aglomerare de grasime care apare inevitabil odata cu varsta.

Acum , stiinta ne-a aratat ca celulita este un semnal, ca trebuie sa iti schimbi modul de viata. In prima faza celulita este putin observabila: strange intre degete piele si vei observa cum arata stratul de imediat de sub piele, daca vezi niste gramajoare, celebra “piele de portocala” este cazul sa te ingrijorezi. Mai tarziu gramajoarele vor fi observate cu ochiul liber sub forma unor iregularitati ale pielii. Atunci celulita se afla in faza a doua sau a treia. Indiferent in care dintre faze te afli celulita trebuie tratata cu mare atentie.

Cel mai adesea “pielea de portocala” se simte bine pe solduri, pe coapse si pe fese dar nu este exclus sa apara pe gambe, pe burta si chiar pe brate!

Trebuie sa incepi sezonul de “reduceri” cu ce manaci- nu depasi 1200 de calorii pe zi. Produsele bogate in celuloza sunt recomandate - cereale si paine graham - dar fara continut ridicat de zahar. Reduceri mari trebuie sa fie si la capitolul alcool, cafea si bauturi dulci. Incearca ceaiul, de preferat cel verde sau de plante!

Mai putina sare te va ajuta sa elimini apa din organism.

Stim ca in perioada asta iti vine sa “dai jos” celulita de pe tine si chiar asta si trebuie sa faci. Poti sa incepi prin a freca pielea cu bureti lufa o data sau de doua ori pe zi! Nu trebuie sa iti lasi urme neplacute pe piele ci doar sa misti stratul superior astfel incat zona sa fie drenata.

Sportul este unul dintre factorii care ajuta cel mai mult. Sport Sport Sport! Stim ca nu ai timp si totusi este inamicul numarul unu al celulitei.

Apeleaza la ajutor profesionist... creme si geluri profesionale aplicate pe intreaga suprafata afectata, acompaniata de o ora de relaxare sub termocuverta fac minuni. Electrostimularea poate tine loc de miscare sau poate completa sedintele de aerobic si taebo, iar masajul anticelulitic isi merita pe deplin numele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.