Setari Cookie-uri

Start cu dreptul!

Dimineata nu e chiar cel mai asteptat moment al zilei...pentru multi trezitul dis de dimineata e sinonim cu un adevarat calvar..exista insa cateva mici detalii care pot schimba indispozitia intr-o stare generala de bine.

Fii recunoscatoare!

Gandeste-te la trei lucruri de care esti multumita si pentru care esti recunoscatoare, noteaza-le pe un post-it si lipeste-l undeva la vedere...ca sa iti reaminteasca, din cand in cand, ca viata e frumoasa si merita tratita clipa cu clipa, la intensitate maxima!

Si last but not least...

Fa un gest dragut!

Stiu ca nu e tocmai o noutate (de altfel nimic din ce am punctat mai sus nu e), insa un gest dragut si generos poate insemna mai mult decat orice cafea sau genoflexiune...caci nu e nimic mai placut si mai revigorant decat sentimentul acela de multumire, care apare atunci cand , neconditionat, un lucru bun pentru un prieten sau, si mai bine, un necunoscut. Un simplu mesaj de “buna dimineata”, trimis acolo unde trebuie, la locul potrivit sau, mai bine zis in telefonul potrivit, poate face mai mult decat o mie de cuvinte si de exercitii.

Un articol de Silvia Nistor
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.