Setari Cookie-uri

(P) Razele infrarosii - un miracol in slabire si remodelare corporala

Cele cateva kilograme in plus va supara? Nu va place cum aratati imbracata in costumul de baie? Celulita va da batai de cap? Atunci trebuie sa incepem un program de slabire si remodelare corporala. Tehnologia moderna ne-a pus la dispozitie o multitudine de aparate si proceduri prin care veti putea ajunge in cel mai scurt timp la o forma optima.

Iata un exemplu de diminuare in centimetri, folosind aceasta metoda unica de slabire:

1) Dra.Aurora-1.73 m/64KG -26 ani- prezinta celulita gradul 3 si 2, gamba groasa, glezna groasa, tonus muscular scazut.Ce doreste cu prioritate? Subtierea gambelor si a gleznei. Tratament aplicat: infasare cu tehnologie Wienerkosmetikum.

Iata dupa 1 singura sedinta cati centimetri a pierdut:

Dimensini initiale(cm) Dimensiuni finale-dupa 1 terapie
Talie 75 cm 73cm
Burtica 91cm 88.5 cm
Sub fund: 93cm 91 cm
Aripioara/pulpa: 56 cm 54 cm
Genunchi 41 cm 40cm
Gamba 37cm 36 cm
Glezna 23 cm 22 cm


Dra Aurora a suferit dintotdeauna din cauza formei gambelor si a gleznei graose...Chiar ea spune ca arata de aprca toata grasimea din lume s-ar depune pe gambele ei.Acum este bucuroasa ca a gasit un tratament care o poate ajuta sa-si remodeleze corpul.

3) al treilea tratament recomandat este terapia cu vacuum/endermologica.

Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila in centimetri si ameliorarea vergeturilor. Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului in lupta impotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.