Setari Cookie-uri

(P)Fii frumoasa de Sarbatori!

Am intrat in luna decembrie, ultima luna a anului, luna cadourilor, luna in care trebuie sa aratam sexy, sexy, sexy!!! Cel mai sexy! Este neaparat necesar sa intram in noul an cat mai frumoase, pentru a fi asa tot timpul anului. O vorba din batrani spune ca la cumpana dintre ani trebuie sa dam ce-i mai bun din noi, pentru ca asa sa ne mearga tot anul care va veni.

Iata dupa 1 singura sedinta cati centimetri a pierdut:


Dimensini initiale(cm) Dimensiuni finale-dupa 1 terapie
Talie 75 cm 73 cm
Burtica 91 cm 88.5 cm
Sub fund: 93 cm 91 cm
Aripioara/pulpa: 56 cm 54 cm
GenunchiGenunchi 41 cm 40 cm
Gamba 37 cm 36 cm
Glezna 23 cm 22 cm

Dra Aurora a suferit dintotdeauna din cauza formei gambelor si a gleznei groase... Chiar ea spune ca arata de parca toata grasimea din lume s-ar depune pe gambele ei. Acum este bucuroasa ca a gasit un tratament care o poate ajuta sa-si remodeleze corpul.

Iar asta nu e tot! Stim bine (si mai ales EI stiu) ce efect poate avea o clipire de gene cum numai noi o putem face. Asa deci, un corp frumos trebuie completat de o privire ucigatoare.

Gene perfecte, privire seducatoare - in numai 20 minute

In acest sezon se poarta genele bine separate, cu mult volum, alungite, colorate in negru intens sau violet-pentru cine indrazneste totul; aceasta este tendinta. Sa nu uitam ca ochii mari, expresivi, plini de lumina fac parte din "eternul feminin".

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.