Ai citit cu siguranta destule despre tratamentele corporale. Poate pe unele le-ai si incercat. Poate in altele chiar crezi. Dar te-ai gandit vreodata ca nu tot ceea ce auzi ca a dat rezultate in cazul cuiva, chiar ti se potriveste si tie? Te-ai gandit vreodata ca poti arunca banii pe tratamente fara a avea rezultate pentru ca pur si simplu ai ales tratamentul nepotrivit?


Maraviglia te asteapta cu o echipa de specialisti care nu te vor lasa niciodata sa iti risti sanatatea. Consultatia gratuita de la inceput te va convinge ca ai venit unde trebuie. Vei avea un “personal trainer”, care te va sustine si urmari indeaproape. Iti va combina tratamentele in asa fel incat sa ai rezultatele dorite; iti va schimba intotdeauna tratamentul urmat in altul potrivit, daca va vedea ca nu iti mai reactioneaza organismul. Iti va da sfaturi pentru ca tu sa ai o alimentatie echilibrata si nici nu-ti vei da seama cat de curand vei deveni multumita de tine.

Pentru ca ne dorim sa ai rezultate, te provocam sa intri in competitia MARAVIGLIA. Dupa 4 saptamani, vei avea parte de o evaluare atenta. Cele mai spectaculoase rezultate vor fi premiate cu un abonament GRATUIT de dermocell. Iti vom mai premia frecventa, dar si vointa.

Chiar vrei sa ai rezultate? Devine tot mai greu de crezut ca nu se poate, nu-i asa? Si asta nu e tot: la fiecare abonament de 12 sedinte pe care ti-l achizitionezi, ai la liber bicicleta eliptica si banca de abdomene. Mai beneficiezi de asemenea de reduceri la pachete, dar si la produsele cosmetice. In plus in fiecare saptamana iti facem program. In fiecare seara de joi te invitam la un seminar gratuit despre alimentatie, sanatate si kilograme in plus. Vei asculta parerea specialistilor si iti vei putea spune si tu parerea. “Grupul de Ajutor al Femeilor cu Kilograme in plus” a fost infiintat tocmai ca tu sa fii o femeie informata si, pe zi ce trece, tot mai frumoasa.


Te asteptam! Nu promitem sa facem minuni, dar vom face totul ca ele sa se intample.

www.Maraviglia.ro


  • Kudika

    Soluții blânde și eficiente pentru pielea fragilizată

  • Kudika

    Dezavantajele lacului de unghii semipermanent

  • Kudika

    8 sfaturi pentru a te bucura de o piele fermă și tonifiată

  • Kudika

    Megan Fox, într-o ținută aproape goală pe stradă: Calmați-vă!

  • Kudika

    ISDIN Hydro Oil SPF 30 – protecție bifazică și dublă acțiune pentru...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...