Setari Cookie-uri

Trucuri pentru sani mai mari

Sanii reprezinta, pentru unele femei, un motiv de mandrie. Pentru cele mai putin norocoase, fiecare privire aruncata sanilor este un cosmar. Toate ne dorim sa avem sani perfecti, care sa starneasca invidia femeilor si admiratia barbatilor.

5. O rochie sau o bluza cu vedere spre un decolteu provocator nu va trece, cu siguranta, neobervata. Truc: aplicati pe decolteu pudra stralucitoare, pentru efect de marire.

marire sani 6. O alta solutie pentru a avea sani mult mai mari, este sa ramaneti gravida. In timpul sarcinii, corpul unei femei trece prin multe schimbari, iar sanii nu fac exceptie de la regula. Daca un copil nu intra in planurile voastre de viitor, va puteti ingrasa cateva kilograme. Surplusul de greutate pe care il veti acumula se va depune, in cele mai multe cazuri, direct pe sani.

7. Tinctura de marar, produs 100% natural, este recomandata de unii specialisti ca tratament sigur pentru marirea sanilor. Se ia de 3 pe zi, cate o lingurita diluata in 100 ml apa, inainte cu 15 minute de a manca, timp de 21 de zile. Pentru uz extern, este recomandat sa folositi uleiurile de marar si germeni de grau. Tinctura se gaseste la Plafar si costa 5,5 lei.

Aveti mare grija de sanii vostri deoarece cancerul nu cruta pe nimeni si loveste indiferent daca esti celebra sau nu, tanara sau trecuta de prima tinerete. Mergeti la medic regulat si apelati la bisturiu doar daca este cu adevarat necesar.

Banuiesc ca ai aflat deja, dar eu imi fac datoria sa anunt, ca si tu poti avea sani de vedeta! Tot ce trebuie sa faci este sa participi la concursul nostru!

Un articol de Roxana Pitic


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.