uzele perfect conturate, ochii pusi in valoare, sprancenele creionate impecabil? Asa ti-ai dori sa arati tot timpul dar nici una dintre noi nu are nici timpul si nici dexteritatea necesara pentru a fi mereu aranjata asa cum ar vrea... Nu pana sa apara machiajul permanent. Acum ai solutia pe care ai asteptat-o pentru a fi frumoasa fara farduri, poti uita de grija creionului întins la ochi si a rujului care nu rezista pe buze.

Cum te-am obisnuit deja, noi avem solutia: machiajul permanent al buzelor. Mai exact, la SlimArt poti alege sa dai o forma buzelor in cazul in care nu sunt bine conturate sau poti sa “truchezi” natura si sa adaugi un contur exterior buzelor tale pentru a le face mai pline.

Iar daca nu esti multumita de culoarea lor, machiajul permanent al buzelor iti poate oferi trandafiriul despre care ai citit in toate cartile de dragoste. Iar ca sa fii cu adevarat convinsa trebuie sa subliniem ceea ce era deja evident, odata machiata permanent poti sa iti saruti iubitul in voie fara a-ti mai fi teama ca ii lasi ruj pe buze si nu mai trebuie sa iti faci griji ca iti vei pata hainele preferate.

In plus fata de cele spuse pana acum, nu mai trebuie sa verifici tot timpul daca rujul care promitea ca dureaza pana la 6 ore a ramas intr-adevar la locul lui si nici nu mai trebuie sa iti rapesti din timpul pe care stim ca nu il ai pentru a te machia. Uita de ruj si de gloss! Machiajul permanent al buzelor este cu adevarat long lasting si waterproof.

Conturul ochilor

Deoarece vara aduce in permanenta transpiratie si epuizare compromitand makeup-ul, fapt ce creaza disconfort, numai cu machiaj permanent putem sa infruntam umiditatea teribila a aerului care strica orice urma estetica de pe chipul tau si, in mod special, machiajul care ti-a solicitat mult timp inainte de a incepe activitatea zilnica propriu-zisa.

Rimelul cel mai rezistent fuge de pe pleoape in conditii mai grele (80 % umiditate in aer pe malul marii), fardurile pe care ai dat o gramada de bani, capata o nuanta cenusie iar lipstick-ul dispare. Cea mai buna solutie o reprezinta machiajul permanent! Este cel care va face prietenul tau sa creada ca toata frumusetea pe care o radiezi este absolut naturala. Da , asa m-a facut natura, cu o linie de eyeliner sub ochi. Grozav, nu?

Machiaj permanent sprancene

machiaj definitiv Uuuuf! Pensatul! Chinul saptamanal la care esti supusa pentru a-ti mentine sprancenele conturate asa cum ai vrea.

Iar daca se intampla sa smulgi un fir din locul gresit ai de aseptat minim doua saptamani ca sa poti reveni la un look normal si cu sprancenele integre.

Sau poate nu ai fost asa ghinionista sa fii nevoita sa scapi de firele in plus, ba din contra, sprancenele tale abia se vad si fata ta pare stearsa, privirea nu este suficient de patrunzatoare si zilnic trebuie sa iti conturezi sprancenele cu un creion.

Dar uneori, cand te grabesti poti sa gresesti liniile si suntem siguri ca niciodata nu iti iese la fel. Specialistii nostri iti stau la dispozţie indiferent ca nu esti foarte dibace in arta pensatului sau ca nu ai fost inzestrata cu sprancene dese si bine definite.

Machiajul permanent vine în intampinarea femeilor care fie au sprancenele deschise la culoare sau rare, fie femeilor care odata cu inaintarea in varsta incep sa piarda din firele de par din sprancene.

De ce sa ai sprancenele perfecte decat cateva ore dupa ce pleci de la o sedinta de make-up, pe care evident nu o poti face zilnic?

Incearca machiajul permanent si vei fi multumita 5 ani de acum inainte! Pune-ti in valoare privirea si trasaturile fetei cu ajutorul machiajului permanent al sprancenelor!

Viziteaza link-ul de mai jos si profita de oferta Slimart

150 lei reducere pentru orice sedinta de machiaj permanent.


  • Kudika

    URIAGE SERUM BOOSTER: NOUA VIZIUNE DESPRE HIDRATARE UNEȘTE...

  • Carmen Ioana Olteanu

    Interviu cu Alin Gălățescu după celebrarea geniului Salvador DALI...

  • Kudika

    Dan Badea, dezvăluiri despre mariajul cu Lora: S-a râs, da, până...

  • Kudika

    Oana Radu și soțul ei divorțează după doar 3 ani de relație?...

  • Kudika

    Cadouri last minute pentru Sărbători: surprinde-ți persoanele dragi...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...