Setari Cookie-uri

Blog kudic: Provocare pentru regasire

Tot timpul este ceva in neregula cu noi, femeile. Sanii sunt prea mari, sanii sunt prea mici, fundul este prea rotund, soldurile ies prea tare in evidenta, bratele au carnea moale, iar sprancenele sunt pensate prea subtire, colaceii de la burta ne fac sa nu vrem sa stam pe scaun ca sa nu aratam, chipurile, ca omul Michelin, iar picioarele sunt atat de urate incat, cu certitudine, sacii de cartofi aveau in faza initiala o alta menire, sa ne ascunda imperfectiunile de ochii celorlalti.

iubire Gok Wan este prezentatorul emisiunii “How To Look Good Naked” care in Romania se difuzeaza pe Euforia TV. Gok Wan, nascut in Leicester, Marea Britanie, le incurajeaza pe femeile nemultumite de propriul aspect si, dupa 8 saptamani de makeover fizic si spiritual, le determina sa pozeze nud. Consultant de moda, Gok Wan, declarat gay, a urmat Scoala Centrala de Retorica si Arta Dramatica pe care nu a absolvit-o, descoperind in schimb lumea hairstyling-ului si a modei. Cu o istorie personala in care greutatea de 133 de kg l-a facut sa creada despre sine ca e lipsit de valoare, iata ca roata s-a intors si astazi le arata femeilor ca a-si acorda un pic mai multa incredere si atentie este primul pas catre transformare si catre recastigarea respectului de sine.

Terapia lui Gok urmareste cativa pasi importanti. Primul este acela de-a arata o poza de-a femeii-candidata trecatorilor de pe strada. Raspunsurile sunt mereu pozitive si au rolul de a arata ca ceea ce o femeie gandeste despre sine sunt adesea gargauni si nimic mai mult. Primele grame de incredere tocmai au fost castigate. Apoi, li se arde lenjeria care este inlocuita cu una feminina, care sa te faca sa te simti senzuala si care sa te faca sa iti doresti sa defilezi in ea mai degraba decat in hainele de strada. Dupa schimbarea aspectului exterior (vestimentatie, coafura, machiaj), femeia se simte confortabil sa pozeze nud si, mai mult, sa defileze in desuuri in fata a mii de oameni, pe un podium de prezentare.

Totusi, pe langa cele descrise mai sus, tacticile lui Gok variaza cand vine vorba de-a expune o femeie in fata altor oameni ceea ce condimenteaza show-ul.

iubire Concluziile sunt: sa ne imaginam mai putin, sa ne iubim mai mult, sa facem mai multe pentru noi. Cu ocazia asta, lansez si gandul/provocarea. Daca dintre cele care citesc acest post exista femei care se simt miscate de experienta descrisa si ar dori sa faca ceva in acest sens cu propriile persoane, dar nu stiu de unde sa apuce intreaga treaba, ma declar incantata sa le ajut in procesul de transformare. Mai mult, sunt sigura ca putem face minuni cu o suma care sa nu depaseasca 100 de euro. Cu aceasta suma, o femeie isi poate schimba aspectul exterior din punct de vedere al coafurii si al hainelor.

Punem pariu ca reusim? Va astept cu drag!

Acest articol este un post de pe blogul Andreei. De ce vi l-am prezentat? Pentru ca Andreea scrie frumos, sfaturile ei sunt utile, iar stilul si blogul ei ne plac foarte mult... altfel spus, pentru ca blogul Andreei este kudic!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.