Setari Cookie-uri

Sugestie Kudica: Bronze on, bronze off

In ultimele veri, sa te bronzezi in mod natural a devenit o provocare. Soarele pare ca arde la mii de grade, suntem constant avertizati in privinta radiatiilor si a efectelor nocive pe care le au asupra pielii, iar arsurile, mai grave sau mai usoare, de care aproape nimeni nu scapa in ciuda masurilor de protectie transforma experienta imbucuratoare a dobandirii culorii ciocolatii si sexy intr-una caracterizata de paranoia lui esti rosu ca racul, sa vezi ce-o sa usture, e ora 15, ai innebunit? sau iar iti iei doza de cancer de piele?

In ultimele veri, sa te bronzezi in mod natural a devenit o provocare. Soarele pare ca arde la mii de grade, suntem constant avertizati in privinta radiatiilor si a efectelor nocive pe care le au asupra pielii, iar arsurile, mai grave sau mai usoare, de care aproape nimeni nu scapa in ciuda masurilor de protectie transforma experienta imbucuratoare a dobandirii culorii ciocolatii si sexy intr-una caracterizata de paranoia lui “esti rosu ca racul, sa vezi ce-o sa usture”, “e ora 15, ai innebunit?” sau “iar iti iei doza de cancer de piele”?

bronz Cu toate acestea, si mie imi place pielea atinsa de culoarea solara. Mai ales tenul pentru ca o culoare ciocolatie imi pare ca aduce relaxare si veselie chipului si ca intensifica privirea, o face mai vie. Dar tot tenul este primul care pierde din intensitatea bronzului din pricina procedeelor cosmetice specifice: make-up, demachiere, tonifiere, creme si asa mai departe. Asa ca, ce putem face pentru a pastra culoarea mai mult timp, mai ales daca solarul nu este o optiune pe care dorim s-o luam in considerare?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.