Setari Cookie-uri

Sport la plaja

O bluza usor sexy, o fustita cu o lungime bine aleasa si eventual o curea sau o vestimentatie care pur si simplu ni se potriveste ne poate ascunde unele imperfectiuni ale corpului. Insa ce facem la mare, cand costumul de baie ne lasa dezgolite toate acele zone unde poate muschiuletii nu se mai vad de stratul celulitic ce ii acopera? Un lucru este cert: fiecarei femei ii place sa aiba o silueta de invidiat cand poarta costumul de baie.

Sport pe plaja

Daca sunteti iubitoare de sport ori v-ati facut un obicei prin a face zilnic miscare, atunci puteti merge pe plaja sa efectuati exercitiile fizice. Pe ritmul unei muzici alerte si pe timp racoros (dimineata sau seara), alaturi de cateva prietene cu obiceiuri comune va puteti desfasura programul de exercitii fizice care poate include: abdomene, exercitii usoare de brate si picioare, flotari si alte cateva exercitii de mobilitate. Poate si putin dans, de ce nu?

Jocuri pe plaja

Vara, la mare, pe plaja se organizeaza tot felul de jocuri, cel preferat ramanand voleiul. Astfel ca aveti ocazia sa va faceti prieteni noi si totodata sa intrati intr-una din echipele participante, interrelationand, dinstrandu-va si totodata facand sport.

Prin toate efectele pe care le are asupra corpului nostru (secretia unor hormoni antistres, oxigenarea organismului, cresterea metabolismului etc.) sportul ne ajuta sa avem o silueta frumoasa, sa ne mentinem buna dispozitie si optimismul, ne creste capacitatea de memorare, atentia si totodata ne mentine tinere.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.