Idealul oricarei femei este de a fi mereu frumoasa si de nu-si pierde propetimea tineretii. Insa nu suntem niciodata pe deplin multumite de aspectul nostru, indiferent ca este vorba de imperfectiunile fetei (forma nasului, a buzelor, cearcane persistente, pleoape cazute, pometi neconturati, cicatrici de acnee) sau de marimea si forma sanilor, aspectul inestetic al pielii cauzat de excesul de grasime si celulita ori de aparitia semnelor de imbatranire a tenului (riduri, pete pigmentare).

Daca iti doresti un ten perfect, fara leziuni pigmentare cauzate de expunerea prelungita la soare, fara riduri sau cicatrici de acnee, Exclusive Aesthetics iti ofera solutia-peelingul intermediar plus, tratament unic in Romania. Peelingul intermediar plus – este o formula speciala de peeling in trei sau patru stadii, cu rezultate mai bune decat dupa peeling-ul intermediar si care nu necesita perioada de recuperare dupa tratament. Activitatea normala se reia imediat dupa fiecare etapa.

La Exclusive Aesthetics mai poti beneficia si de alte tratamente profesionale, in functie de problemele cu care te confrunti:
  • Tratamente cu BOTOX SI DYPSPORT pentru: eliminarea ridurilor de expresie, intinderea fruntii si ridicarea sprancenelor- o noua metoda pentru obtinerea unei expresii mai senzuale si tinere, eliminarea transpiratiei excesive.
  • Tratament antirid cu soft tissue dermal fillers temporare sau permanente. Exclusive Aesthetics este singura clinica din Romania care utilizeaza toate substantele de umplere a ridurilor si modelarea fetei existente pe piata internationala.
Si pentru ca din ce in ce mai multe femei se confrunta inca din tinerete cu necrutatoarea si inestetica celulita si disproportiile cauzate de depunerile neuniforme de grasime, clinica Exclusiv Aesthetics a lansat o sectie de tratamente estetice corporale, cu aparatura medicala de ultima generatie, unica in Romania.

Pentru topirea grasimii si scaderea in circumferinta se foloseste tehnologia cu ultrasunete de joasa frecventa, care actioneaza pe tesutul adipos subcutanat (abdomen, aripioare, coapse, brate), producand asa numitul efect de cavitatie ce duce la spargerea membranelor celulare si eliberarea trigliceridelor care sunt rapid metabolizate. Procedura este non-invaziva, nedureroasa, implica 4-6 sedinte, la interval de 7-10 zile, cu rezultate vizibile dupa prima sedinta, obtinandu-se scaderea in circumferinta cu pana la 2 cm.

Terapia cu unde acustice si electromagnetice este cea mai noua si eficienta metoda de tratare a celulitei, indiferent de stadiul acesteia. Undele acustice si electromagnetice stimuleaza productia fibrelor de colagen in tesutul subcutanat adipos, accelereaza circulatia sanguina in tesutul conectiv, imbunatatindu-se astfel elasticitatea pileii, ceea ce duce la disparitia aspectului de “coaja de portocala”.

Tratamentul este non-invaziv, nedureros, sunt necesare 6-8 sedinte, la interval de 3-4 zile, cu rezultate vizibile dupa a 3-a sedinta.

Kudika si Exclusive Aesthetics iti fac reducere!


Cu Exclusive Aesthetics si Kudika, doar in lunile octombrie si noiembrie beneficiezi de 30% reducere la orice tratament estetic si in plus vei primi bonus 2 sedinte de tratare a celulitei cu cea mai avansata tehnologie, bazata pe unde acustice si o sedinta de epilare definitiva cu lumina intens pulsata de ultima generatie.

Completeaza formularul urmator si vei beneficia de oferta noastra:
  • 30% reducere la orice tratament estetic
  • 2 sedinte de tratare a celulitei cu cea mai avansata tehnologie
  • 1 sedinta de epilare definitiva cu lumina intens pulsata
Te asteptam!

Exclusive Aesthetics, www.exthetics.ro


  • Kudika

    Cum se descurcă Lavinia Pîrva în rolul de mămică? Artista nu și-a...

  • Kudika

    Lavinia Pîrva, fotografia care a încins Instagramul! Soția lui...

  • Kudika

    Cristina Cioran și fiica ei, Ema, la un pas de tragedie! Ghinionul...

  • Kudika

    Colagenul: mituri și adevăruri pe care ar trebui să le cunoșți

  • Kudika

    BAKUCHIOL & melatonina - duo-ul imbatabil în lupta împotriva ridurilor

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...