Setari Cookie-uri

Feng Shui in baie

Toate elementele din Univers sunt legate intre ele. Fiecare persoana, fiecare animal, fiecare planta si fiecare obiect reprezinta o mica parte dintr-un intreg. Orice obiect este inzestrat cu energie si are puterea de a influenta alte obiecte din jurul sau si tocmai aceasta idee sta la baza tehnicilor Feng Shui.

Cat despre baia situata in centrul locuintei, aceasta este locatia cea mai neinspirata. In conformitate cu invataturile Feng Shui, o baie amplasata in centru destabilizeaza energiile din intreaga locuinta.

Daca observi ca baia este situata intr-o zona cu probleme poti sa iei urmatoarele masuri de corectare pentru a beneficia de prosperitate.

Problema: Baia este amplasata intr-un sector Feng Shui foarte important (Belsug, Faima, Casatorie). De acest lucru iti vei da seama prin suprapunerea Hartii Bagua asupra planului locuintei tale.

Sfaturi: O oglinda ce acopera in totalitate exteriorul usii de la baie este o solutie foarte potrivita. Amplaseaza un bol cu pietricele pe raftul de deasupra vasului de toaleta sau chiar pe rezervor. Un covoras negru sau rosu langa chiuveta constituie un alt element de protectie.

Problema: Baia este amplasata in centrul locuintei.

Sfaturi: Amplaseaza o roca, un cristal de dimensiuni mari sau un alt obiect reprezentativ pentru elementul Pamant (precum un vas sau o statueta de ceramica) in fiecare colt al incaperii. O oglinda ce acopera usa de intrare poate fi de mare folos.

Problema: Baia este amplasata deasupra bucatariei.

Sfaturi: Suspenda un cristal in centrul incaperii. Plaseaza o oglinda rotunda pe tavan chiar deasupra vasului de toaleta pentru a inversa la nivel vizual directia de scurgere a apei. Amplaseaza obiecte ce simbolizeaza elementul Pamantului in colturile incaperii pentru a stabiliza energiile. Adauga o imagine cu o pasare sau cu un copac in bucatarie pentru a aduce energii pozitive in acest spatiu.

Bai benefice
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.