Setari Cookie-uri

Globulete naturale

De la globuri si beteala pana la luminite, majoritatea dintre noi le-am incercat pe toate. Dar de ce sa nu incercam sa decoram bradul cu elemente naturale, ce ne trimit cu gandul la o lume arhaica? Acestea vor oferi o nota de personalitate oricarui bradut si mai mult decat atat, satisfactia oferita de confectionarea manuala a ornamentelor nu se compara cu nimic.

* Alte decoratiuni cu parfumuri imbatatoare pot fi realizate din batoane de scortisoara legate cu fundite si suspendate mai apoi pe crengile bradului. Inspira-te din imaginea alaturata.

Prin astfel de decoratiuni te vei bucura de un brad ce iti va incanta simturile si extrem de original in acelasi timp. Mai mult decat atat, astfel de decoratiuni sunt si ecologice.

* Daca vrei sa ai mai multe decoratiuni naturale, conurile de brad sunt ideale. Acestea pot fi vopsite, argintiul si auriul fiind culorile cele mai potrivite. Sau poti sa le pastrezi in culoarea lor naturala si sa le vopsesti varfurile in alb, imaginea lor trimitandu-te cu gandul la zapada.

* Pentru confectionarea "globurilor" naturale, castanele si nucile (pastrate in coaja) sunt foarte potrivite. Pe acestea poti sa le vopsesti in orice culoare iar pentru a le putea suspenda de ramurile bradului, nu trebuie dacat sa bati in varfurile lor cuisoare de mici dimensiuni in jurul carora vei lega ata.

Citește și:

* Din timpuri stravechi se foloseau pentru decorarea brazilor de Craciun, merele. De ce sa nu le folosesti si tu? Acestea trebuie sa fie in mod obligatoriu rosii, pentru a contrasta cu verdele bradului, si de mici dimensiuni, deoarece crengile nu suporta greutati mari.

Acestea sunt doar cateva posibilitati pentru un decor natural din timpul Sarbatorilor. Orice elemente din natura, de la flori, fructe si frunze uscate pana la licheni, pot fi transformate cu putina ingeniozitate in podoabe de Craciun, nu trebuie decat sa dai frau liber imaginatiei.

Confectionarea decoratiunilor de Craciun si mai ales impodobirea bradului iti pot oferi clipe de neuitat petrecute alaturi de familie. Impreuna puteti oferi magie Sarbatorii de Craciun.

Sursa: Condo.ro.

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Citește și:

Poinsettia - planta ce simbolizeaza Craciunul

35 de modele de fotolii

Amenajeaza ingenios o locuinta mica

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.