Setari Cookie-uri

SOS: Detoxifierea

Sarbatorile au trecut, insa in loc sa ne simtim mai sanatoase si mai odihnite, am luat in greutate 2-3 kg, ne simtim balonate si lipsite de energie. Motivul este consumul mare de alimente grele, mesele dese si neregulate si, in majoritatea cazurilor, lipsa de miscare. Dana Sota, autoarea bestsellerului pe anul 2008 in domeniul Beauty, Frumusetea se invata (editura Coreus Publishing) ne recomanda doua tratamente care ne pot ajuta sa scapam de toxine dupa perioada sarbatorilor in care principiile alimentatiei sanatoase au fost incalcate de cele mai multe dintre noi.

Sarbatorile au trecut, insa in loc sa ne simtim mai sanatoase si mai odihnite, am luat in greutate 2-3 kg, ne simtim balonate si lipsite de energie. Motivul este consumul mare de alimente grele, mesele dese si neregulate si, in majoritatea cazurilor, lipsa de miscare. Dana Sota, autoarea bestsellerului pe anul 2008 in domeniul Beauty, “Frumusetea se invata” (editura Coreus Publishing) ne recomanda doua tratamente care ne pot ajuta sa scapam de toxine dupa perioada sarbatorilor in care principiile alimentatiei sanatoase au fost incalcate de cele mai multe dintre noi.

Pentru a fi sanatosi avem nevoie ca fiecare organ si fiecare celula din corpul nostru sa functioneze in perfecta stare. Cand acest lucru se intampla organismul are capacitatea de a lupta cu toxinele in mod eficient.

Impachetarea cu alge marine ajuta la diminuarea celulitei si a tesutului adipos si, in acelasi timp, realizeaza o detoxifiere, hidratare, remineralizare si tonifiere. Algele contin substante hidratante, agenti de curatare si purificare a epidermei ce determina eliminarea apei, grasimilor si deseurilor metabolice din organism.

Algele sunt bogate in oligoelemente (iod, fier, magneziu, potasiu, zinc, seleniu), proteine, vitamine si carbohidrati, toate ajutand la revitalizare, eliminarea toxinelor, sinteza colagenului si neutralizarea radicalilor liberi. Tratamentul de impachetare trebuie sa inceapa cu o exfoliere corporala, astfel incat pielea sa devina fina, fara celule moarte, iar produsele sa patrunda mai bine in piele pentru a fi pe deplin eficiente.

Pasta de alge, care e de zeci de ori mai concentrata ca algele proaspete este aplicata de terapeut cu pensula, pe zonele de tratament. Apoi se face o infoliere si se asaza clienta la caldura (in termocuverta sau in tunelul cu infrarosii) unde se transpira din abundenta , se elimina toxinele si se slabeste in centimetri. Dupa 45 de minute, clienta este despachetata si urmeaza un dus de curatare. Unele centre spa pot aduce in completarea algelor tot felul de alte ingrediente naturale, cum ar fi:ceai verde (antioxidant, ajuta la slabit), portocale (energizante, pline de vitamina C), cafea, miere, spirulina etc.

AQUA DETOX este o metoda de tratament de dezintoxicare si regenerare celulara, un sistem de stimulare bio-energetica ce curata organismul cu rezultate vizibile imediat si in deplina siguranta . Aceasta permite celulelor sa se echilibreze electric si sa poata elimina toxinele depozitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.