S-a lasat cu greu rapita, nestiind ce o asteapta. La final insa, avea sa spuna ca ziua de rasfat deplin oferita de Lenor Parfumelle a fost o surpriza extraordinara.

"A fost minunat. M-am relaxat extraordinar. Este o surpriza grozava din partea Lenor Parfumelle", a spus actrita.

Pasionata de tratamente cosmetice, ea a adaugat, satisfacuta: "Auzisem de tratamentul cu foite de aur; mi se parea asa, un moft. Dar nu e asa! E incredibil! Rezultatele sunt vizibile chiar din prima clipa. E ceva ce as repeta".

Rasfatul a continuat cu o masa la un luxos restaurant bucurestean cu specific parizian, unde bucatari faimosi in intreaga lume i-au gatit preparate aidoma celor cu care se desfata protipendada Orasului Luminilor la ceas de sarbatoare.

Dupa care a plecat catre o noua surpriza: o parfumerie de lux unde
un consultant i-a prezentat cele mai scumpe parfumuri din lume si a sfatuit-o legat de cum sa-si aleaga parfumul potrivit personalitatii sale.

"Ma simt ca un adevarat parizian acum", a spus ea in franceza, cu un zambet larg pe fata, in timp ce mirosea o mostra din cel mai scump parfum din lume.

Pe drumul catre casa, delectandu-se cu muzica frantuzeasca si respirand mireasma trandafirilor oferiti in dar de echipa rapitorilor, diva noastra a vorbit despre rasfatul din acea zi laudand fiecare minut petrecut in universul Parfumelle.

“A fost o zi splendida. Sunteti minunati. Ma simt extraordinar si mi-ati facut o surpiza grozava. Nu ma asteptam ca in Bucurestiul cenusiu de azi sa traiesc asemenea senzatii...”, a spus cea care a gustat, pentru voi, magia Lenor Parfumelle Magnifique.

Sfatul ei pentru tine?

“A fost o experienta care merita traita si va sfatuiesc ca, daca va doriti o zi speciala, sa aplicati, sa intrati in aceasta competitie si n-o sa regretati. Veti avea parte de o zi de rasfat asa cum oricine dintre noi si-ar dori. Ma bucur ca am avut inspiratia sa accept invitatia voastra. Ma bucur ca m-am lasat rapita. Lasati-va rapite, o sa va placa..."


Saptamanal, pana in 11 decembrie, oricare dintre voi poate ajunge sa simta rasfatul Lenor Parfumelle in universul care i se potriveste cel mai bine. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pentru a fi urmatoarea trimisa in lumea luxului. Pana atunci, intra aici si vezi ce surprize le-au asteptat pe cele alese, rapite si trimise in lumile Lenor Parfumelle.



  • Kudika

    Secretele decorării pereților

  • Kudika

    WELLA COLOR BLOCKING: CULOAREA PĂRULUI DEVINE UN SIMBOL AL...

  • Kudika

    Cătălin Bordea, ținta ironiilor după divorțul de fosta sa soție:...

  • Kudika

    În București a crescut flota pentru transportul public, dar benzile...

  • Kudika

    Sună Karma, NOU și FIERBINTE. Ascultă cea mai nouă piesă semnată Amme

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...