Setari Cookie-uri

(P)Nicoleta, cea mai recenta 'victima' a 'rapitorilor' Lenor Parfumelle: 'Wow! Este superb!'

Nicoleta, o tanara de 27 de ani din Sibiu, cea mai recenta victima a rapitorilor Lenor Parfumelle, simtea ce o asteapta in universul in care avea sa fie rasfatata pentru o zi. Poate ca asta a fost motivul pentru care, inca inainte de a se urca in luxoasa limuzina care a purtat-o prin lumea Lenor Parfumelle Magnifique, a ales sa-si inchida telefonul mobil pentru ca nimeni si nimic sa nu-i abata gandurile de la ziua ei de desfatare.

Noua “varianta” de Nicoleta, asa cum chiar ea a admis ca se simte la plecarea din salonul de spa si make-up, a fost dusa apoi de rapitorii Lenor Parfumelle la un pranz delicios intr-un rafinat restaurant cu specific frantuzesc.

(click aici pentru mai multe imagini!)

Terrine de foie gras, rata cu portocale si deliciosul desert mousse au chocolat, un adevarat meniu-ritual pentru divele Parisului, toate atent preparate, i-au bucurat simturile si au facut-o pe Nicoleta sa simta magia bucatariei frantuzesti de mare clasa. Iar pentru ca senzatiile sa fie totale, Nicoleta a participat la o degustare de vinuri speciale frantuzesti, vinuri de colectie care impodobesc mesele cunoscatorilor si exigentilor francezi.
Kudika
11 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: