(P)Am reusit sa facem un produs revolutionar, ceva nemaivazut! - creatorii Lenor Parfumelle

Suntem pionierii in crearea de parfum pentru haine, spun, cu mandrie, doua din creatoarele Lenor Parfumelle. Florence si Catherine au acordat, recent, un interviu in care au fost intrebate despre produsul revolutionar la creionarea caruia au participat.

“Suntem pionierii in crearea de parfum pentru haine”, spun, cu mandrie, doua din creatoarele Lenor Parfumelle. Florence si Catherine au acordat, recent, un interviu in care au fost intrebate despre produsul revolutionar la creionarea caruia au participat.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Cum ati descrie produsul final pe care ati reusit sa-l realizati?

“Este un produs revolutionar, care sparge toate conventiile –un balsam de rufe care te duce departe, in lumea frumusetii si a parfumului de lux”.

Ce se afla “in spatele” lui Parfumelle, care este secretul acestui produs revolutionar?

Florence: “Miresmele Lenor Parfumelle sunt multidimensionale. Au fost create in acelasi mod ca parfumurile veritabile, avand in minte aceeasi piramida de arome”, spun ele. Insa, in plus, pentru ca Parfumelle este, totusi, un balsam de rufe, apare inovatia: micro-capsule continand picaturi din parfumul cu care balsamul este imbogatit. Tehnic, acestea au fost concepute pentru a elibera, pe zi ce trece, aromele minunate create in colaborare cu o celebra casa de parfumuri din Franta.

“Lenor Parfumelle ne dezmiarda simturile intreaga zi si ne invaluie intr-o mireasma de lux, aidoma celor mai fine parfumuri frantuzesti si, in acelasi timp, are grija de hainele noastre”, spun cele doua femei care s-au ocupat de realizarea noului Lenor Parfumelle.

Cum ati descrie miresmele create pentru cele trei tipuri de Parfumelle?

“Toate trei au fost inspirate de lumea frantuzeasca a modei, de prospetimea bulevardelor din Paris primavara, de atmosfera misterioasa a magazinelor de bijuteriii din Place Vendome… Fiecare aroma este unica, moderna, si, in acelasi timp – clasica, aidoma parfumului frantuzesc haute-couture. Lenor Parfumelle, la fel ca toate parfumurile frantuzesti de calitate, iti aduce o atingere de lux, eleganta… Parfumelle iti instiga simturile, difuzand incet arome subtile de parfum pe hainele tale pe intreaga durata a zilei”.


Kudika
18 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri