Suntem pionierii in crearea de parfum pentru haine, spun, cu mandrie, doua din creatoarele Lenor Parfumelle. Florence si Catherine au acordat, recent, un interviu in care au fost intrebate despre produsul revolutionar la creionarea caruia au participat.

“Lenor Parfumelle ne dezmiarda simturile intreaga zi si ne invaluie intr-o mireasma de lux, aidoma celor mai fine parfumuri frantuzesti si, in acelasi timp, are grija de hainele noastre”, spun cele doua femei care s-au ocupat de realizarea noului Lenor Parfumelle.

Cum ati descrie miresmele create pentru cele trei tipuri de Parfumelle?

“Toate trei au fost inspirate de lumea frantuzeasca a modei, de prospetimea bulevardelor din Paris primavara, de atmosfera misterioasa a magazinelor de bijuteriii din Place Vendome… Fiecare aroma este unica, moderna, si, in acelasi timp – clasica, aidoma parfumului frantuzesc haute-couture. Lenor Parfumelle, la fel ca toate parfumurile frantuzesti de calitate, iti aduce o atingere de lux, eleganta… Parfumelle iti instiga simturile, difuzand incet arome subtile de parfum pe hainele tale pe intreaga durata a zilei”.

Care sunt caracteristicile distincte ale fiecarui tip de Parfumelle in parte?

Florence: Picaturile de parfum folosite in crearea lui Parfumelle contin ingrediente ce se regasesc in cele mai fine parfumuri frantuzesti”, au aratat ele, dupa care au vorbit despre fiecare in parte.


Catherine: “Magnifique” are un buchet intens realizat din combinarea de Juicy Pear si Citrus Mix, peste care s-a suprapus o usoara atingere de floare de Ylang si de orhidee alba. Toate acestea, combinate cu aroma de baza, un amestec fin de esente de lemn de santal si vanilie.



“Seduisante”, asa cum ii spune si numele, este seducator si indraznet. Combina un amestec floral de iasomie, Ylang Ylang si tuberose cu o delicata aroma lamaie italiana si pruna.



“Subtile”, pe de alta parte, este un amestec cald de iasomie, frezii si mimoze, caruia i s-au adaugat discrete arome de vanilie si nuca de cocos.



Si cum ati descrie ce a iesit, cum simtiti mirosul fiecarui Parfumelle?

Magnifique este mirosul destinat femeii luxoase, care are incredere in ea si care este seducatoare, careia-I place luxul contemporan. Seduisante este calda si intensa. A fost conceputa pentru femeia senzuala si misterioasa. Subtile, pe de alta parte, este o aroma care se adreseaza femeilor care cauta noutati trendy, dar care se simt totodata minunat in tendintele clasice… Subtil si delicat, Parfumelle Subtile este produsul care-ti da o experienta suprema.

Putem combina aromele lui Lenor Parfumelle cu parfumul nostru preferat?

Florence: Ei bine, asta-i un alt secret al lui Lenor Parfumelle si al femeii care-l poarta! Parfumul care ne invaluie hainele este atat de delicat incat nu se suprapune parfumului nostru preferat sau balsamului de corp pe care-l folosim. As compara Lenor Parfumelle cu a purta o lenjerie scumpa si elegant. Imbrac un lucru pe care ceilalti nu-l vad – asta-I secretul meu, ma face sa ma simt mai puternica, mai sexy, si mi se pare o senzatie placuta…

Catherine: De azi inainte, femeile vor putea experimenta senzatiile cu adevarat premium – ma refer la acel subtil feeling de a purta ceva special, ceva “exquisite”. Se pot simti exceptional doar simtindu-se bine ele cu ele!

In aceste conditii, este Lenor Parfumelle un balsam de rufe sau este deja un parfum ?

Catherine: Este un produs ce transcede conventiilor uzuale, populare. El raspunde nevoilor femeii. Sunt sigura ca femeile iubitoare de moda se vor atasa rapid de colectia Lenor Parfumelle. Pana la urma, a fost creata avandu-le pe ele in minte…

Florence: Noi, cei din echipa de creatie, am fost cu totii inspirati de Franta si frantuzoaicele al caror motto este “parfumul meu spune multe despre mine si despre personalitatea mea”. De femei care stiu sa gaseasca placerile vietii, care stiu sa-si rasfete simturile cu atingeri reale de lux. Asta veti experimenta cu Lenor Parfumelle!

In fond, un parfum luxos este chintesenta existentei frantuzesti. Iar colectia noastra este o inovatie in continuarea traditiei frantuzesti. Caci, atunci cand vine vorba de parfum si moda, este clar: francezii sunt cei mai buni din lume!

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?


  • Kudika

    Amintiri din Ultima Vară - Alex Matthew x Silvia

  • Kudika

    Ce lecții a învățat Andreea Marin după cele 3 divorțuri? Vedeta a...

  • Kudika

    Concertul lui Ed Sheeran, ”Mathematics Tour”: o scenă unică, 360 de...

  • Kudika

    Cori Grămescu dezvăluie costurile ascunse ale obezității, dar mai...

  • Maria Crisan

    Holy Molly - la un pas de Grammy-uri

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...