Setari Cookie-uri

(P)Carmen, rapita de Lenor Parfumelle in stil 'Seduisante': Am avut parte de un rasfat la superlativ

Carmen Ciurusniuc, o femeie de 35 de ani din Campulung Moldovenesc, i-a primit pe rapitorii Lenor Parfumelle cu un optimism de-a dreptul molipsitor. Stia ca urmeaza sa petreaca o zi de vis in lumea Parfumelle cea mai apropiata de personalitatea, de caracterul ei: Lumea Seduisante.

Si astfel, ea a pornit intr-o calatorie de vis prin lumea Lenor Parfumelle Seduisante, lumea fascinanta a tarmului francez al Mediteranei, Coasta de Azur.

“Este ireal. Intram in Lumea Seduisante. Abia astept. Voi trai rasfatul absolut”, spunea, in masina, Carmen.

Pentru inceput, ea a fost dusa la o ora de echitatie, pentru a se bucura de luxul si nobletea acestui sport extraordinar, iubit de obisnuitii hotelurilor de lux de pe Coasta de Azur.

“Super. N-am mai calarit niciodata. E o super-surpriza. Este prima experienta de genul asta din viata mea”, a spus Carmen atunci cand instructorul personal a ajutat-o sa urce in sa. A mangaiat superbul cal care, drept rasplata, timp de o ora a ascultat toate comenzile.

La finalul orei de echitatie, cu un zambet larg pe chip, Carmen a spus: “N-am cuvinte!”.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!


Nu inainte de a pleca de la clubul de echitatie, Carmen şi-a promis ca va repeta foarte curand exeperienta extraordinara pe care a trait-o.

Surprizele au continuat, rapita noastra fiind dusa si rasfatata la un luxos salon de spa, un loc inspirat din senzatiile delicate de care se bucura femeile rafinate care-si petrec zile si nopti de desfatare in hotelurile pline de fast ale Coastei de Azur.

Lenor Parfumelle Seduisante i-a oferit lui Carmen o sedinta in cea mai performanta capsula spa-jet. Cu sauna uda, sauna uscata, cu hidromasaj, vibromasaj, cu tot rasfatul pe care-l merita o femeie Seduisante.

“Am avut parte de un rasfat la superlativ”, a spus, multumita, Carmen.

A urmat o sedinta de make-up si hairstyle, la finalul careia, in fata transformarii reusite de specialisti, Carmen a spus, uimita: “Wow! E altceva, nu sunt eu! E o transformare radicala. Imi place. Imi place mult”.

Carmen a fost dusa apoi la un restaurant unde a gustat din specialitatile frantuzesti preparate de un bucatar celebru . Rapita noastra s-a delectat cu o salata asezonata cu ierburi aromate, urmata de o delicioasa langusta pe pat de fructe, un fel de mancare apreciat de rafinatii clienti ai localurilor de lux din Nisa ori Cannes. In final, Carmen a gustat o selectie de branzeturi frantuzesti atent alese.

Rapita noastra a primit apoi in dar un buchet de trandafiri seducatori si delicati, florile perfect potrivite temperamentul unei femei Seduisante, dar si o cutie cu ciocolata fina, frantuzeasca. De asemenea, Carmen a primit o esarfa care poarta mirosul Lenor Parfumelle Seduisante, pentru ca să-si aminteasca mereu rasfatul si minunile pe care le-a intalnit la tot pasul in calatoria in lumea luxului aidoma celui de pe Coasta de Azur.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!


Poti vedea aici imagini cu Antonina, dar si cu celelalte rasfatate Lenor Parfumelle in timpul experientelor lor luxoase. Pentru a simti la randul tau luxul parfumurilor frantuzesti in fiecare zi foloseste Lenor Parfumelle!



Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?





Kudika
22 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.