(P)Carmina, rapita si transformata de Lenor Parfumelle in actrita 'Seduisante': 'A fost super!'

Kudika
25 Decembrie 2009

Carmina, cea mai recenta rasfatata a ôrapitorilorö Lenor Parfumelle, a fost transformata intr-o actrita de film, jucand o scena pe un platou de filmare amenajat doar pentru ea.

Carmina, cea mai recenta rasfatata a “rapitorilor” Lenor Parfumelle, a fost transformata intr-o actrita de film, jucand o scena pe un platou de filmare amenajat doar pentru ea.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Carmina Joita, o timisoreanca de 29 de ani, a cunoscut lumea Seduisante cu toate simturile. Si asta intr-o fabuloasa calatorie de numai o zi in lumea luxului asemenea celui trait de bogatii lumii in timpul vacantelor pe care si le petrec pe Coasta de Azur, un loc plin de stralucire, de efervescenta, perfect potrivit personalitatii ei.

Rapita pentru a fi rasfata pentru o zi, Carmina a fost practic regizorul zilei ei de desfatare, rapitorii Lenor Parfumelle propunandu-i inca de la inceput sa aleaga chiar ea din cele patru variante de destinatii pregatite. Din cele patru preparate de patiserie continand cate un ravas pe care era scris un catren menit sa-i dezvaluie ce o asteapta, Carmina a ales mesajul care o trimitea la sedinta de spa. “Povestea ta de-aici se tese/ Rasfaturi tandre te cuprind/ Uleiuri si arome special alese/ Te seduc indata si te simti plutind” a fost catrenul descoperit de Carmina in deliciosul feuilletage.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri