Carmina, cea mai recenta rasfatata a rapitorilor Lenor Parfumelle, a fost transformata intr-o actrita de film, jucand o scena pe un platou de filmare amenajat doar pentru ea.

Rapita pentru a fi rasfata pentru o zi, Carmina a fost practic regizorul zilei ei de desfatare, rapitorii Lenor Parfumelle propunandu-i inca de la inceput sa aleaga chiar ea din cele patru variante de destinatii pregatite. Din cele patru preparate de patiserie continand cate un ravas pe care era scris un catren menit sa-i dezvaluie ce o asteapta, Carmina a ales mesajul care o trimitea la sedinta de spa. “Povestea ta de-aici se tese/ Rasfaturi tandre te cuprind/ Uleiuri si arome special alese/ Te seduc indata si te simti plutind” a fost catrenul descoperit de Carmina in deliciosul feuilletage.

Ajunsa la sedinta de spa, rapita noastra a avut parte de un masaj cu uleiuri esentiale pretioase, cu arome subtile de fructe si flori, aidoma celor ce se regasesc si in Parfumelle Seduisante, preferatul ei.

“A fost super. Relaxare totala. Mirosul inca se simte, n-am mai vrut sa-l dau jos. La masaj chiar speram ,mi-l doream mult de tot. Ma simt cu adevarat rasfata. Va multumesc foarte mult”, a spus Carmina, la finalul sedintei in luxosul centru de spa in care a fost dusa de rapitorii Parfumelle.

Dupa relaxarea totala de la sedinta de spa, Carmina a avut surpriza unei transformari radicale: specialistii unui centru de make-up si hairstyle au transformat-o pe Carmen, o femeie obisnuita, intr-o aparitie spectaculoasa.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Carmina a ajuns din nou in fata dilemei ravaselor ascunse in feuilletage, si astfel calatoria ei a ajuns in punctual cel mai important.

In lumea stralucitoare a Coastei de Azur din Franta, celebritatile sunt la tot pasul, actritele faimoase fiind cele mai vanate si admirate. Iar pentru diva in care Carmina tocmai fusese transformata, rapitorii Parfumelle Seduisante au pregatit nu mai putin decat un platou de filmare.

Inainte insa, Carmina a vazut proiectat pe un ecran scena pe care urma s-o joace – oare ce altceva decat o scena dintr-un film de dragoste? Apoi si-a cunoscut partenerul, a primit cateva indicatii regizorale, i-a fost improspatat machiajul si, ultimul pas, a imbracat o tinuta neagra, de seara, perfect aleasa pentru rolul femeii indragostite pe care avea sa-l joace in filmul-provocare oferit ei de Lenor Parfumelle Seduisante.

Si astfel, imbracata de poveste, intr-un decor somptuos, Carmina a jucat rolul unei femei care, ceruta in casatorie de iubitul ei, accepta propunerea. O secventa de peste un minut pe care Carmina n-o va uita niciodata, oferita ei de Lenor Parfumelle Seduisante.




Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Dupa solicitanta experienta a filmarii scenei de film, Carmina a fost dusa apoi la un restaurant cu specific frantuzesc unde a gustat din minunatiile care umplu mesele VIP-urilor, divelor aidoma celei in care ea tocmai a fost transformata.

La finalul zilei de rasfat in Lumea Parfumelle Seduisante, rapitorii i-au oferit Carminei un imens buchet de flori colorate, o esarfa purtand aroma balsamului de rufe care i-a oferit o zi de vis si o cutie de ciocolata frantuzeasca fina care sa-I aminteasca mereu de gustul cel dulce al desfatarii de care a avut parte pentru o zi.

“M-ati nimerit cu toate”, a spus Carmina, fericita dupa ziua in Lumea Lenor Parfumelle Seduisante.

A mai multumit o data echipei Parfumelle pentru ziua de vis oferita, dupa care a spus: “Stiti intr-adevar sa faceti o femeie sa se simta bine, sa se simta seducatoare si, in momentul in care o rapiti, s-o faceti sa se simta intr-o lume aparte, altfel, si foarte bine in pielea ei”.

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?


  • Maria Crisan

    SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică...

  • Kudika

    Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar...

  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...