Setari Cookie-uri

(P)Carmina, rapita si transformata de Lenor Parfumelle in actrita 'Seduisante': 'A fost super!'

Carmina, cea mai recenta rasfatata a rapitorilor Lenor Parfumelle, a fost transformata intr-o actrita de film, jucand o scena pe un platou de filmare amenajat doar pentru ea.

“A fost super. Relaxare totala. Mirosul inca se simte, n-am mai vrut sa-l dau jos. La masaj chiar speram ,mi-l doream mult de tot. Ma simt cu adevarat rasfata. Va multumesc foarte mult”, a spus Carmina, la finalul sedintei in luxosul centru de spa in care a fost dusa de rapitorii Parfumelle.

Dupa relaxarea totala de la sedinta de spa, Carmina a avut surpriza unei transformari radicale: specialistii unui centru de make-up si hairstyle au transformat-o pe Carmen, o femeie obisnuita, intr-o aparitie spectaculoasa.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Carmina a ajuns din nou in fata dilemei ravaselor ascunse in feuilletage, si astfel calatoria ei a ajuns in punctual cel mai important.

In lumea stralucitoare a Coastei de Azur din Franta, celebritatile sunt la tot pasul, actritele faimoase fiind cele mai vanate si admirate. Iar pentru diva in care Carmina tocmai fusese transformata, rapitorii Parfumelle Seduisante au pregatit nu mai putin decat un platou de filmare.
Kudika
25 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.