Daniela din Petrosani, a ajuns pentru o zi in Lumea Parfumelle Subtile, unde a facut cunostinta cu rasfatul destinat femeilor delicate dar puternice in acelasi timp.

Inca de la urcarea in masina rapitorilor, Daniela s-a intalnit cu aromele minunate ale lui Lenor Parfumelle, in toate cele trei variante ale sale. Fiindu-i prezentat Parfumelle Magnifique, Daniela a recunoscut in el un miros romantic si elegant. In varianta Seduisante, Daniela a reintalnit eleganta Magnifique, combinata insa cu o nuanta de prospetime. Preferatul ei, Parfumelle Subtile, i-a inspirat din prima clipa Danielei gustul de libertate, asemuit de aceasta cu o evadare intr-un camp plin cu flori.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Prima surpriza pentru Daniela a fost o sedinta de make-up realizat de o echipa de profesionisti. Un machiaj natural inspirat din veselia culorilor gradinilor din Provence, un make up, subtil, elegant, destinat unei femei mature si delicate dar, in acelasi timp plina de viata, aidoma ei.

“Sunt eu? Sunt eu? Superb! Superb!”, a fost reactia Danielei atunci cand s-a uitat in oglinda la noua Daniela, transformata de profesionistii machiajului intr-o aparitie sofisticata si puternica.

Daniela a incercat apoi, la invitatia echipei Parfumelle, una din senzatiile care aduc bucurie provensalelor chic: dansul.

De la profesorul ei personal, Laurentiu, Daniela a primit o lectie de balet, de noblete, de conduita impecabila, care caracterizeaza femeia puternica dar subtila precum cea in care Parfumelle tocmai o transformase.

Dupa balet, Daniela a fost introdusa in tainele menuet-ului, dansul atat de iubit in castelele nobililor francezi ai secolelor trecute.




Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Lectia nu s-a terminat inainte ca profesorul sa-si invite eleva la un clasic si distins vals. Dupa cativa pasi, modesta Daniela a primit surprinsa si emotionata aplauzele tuturor celor aflati in sala, iar Laurentiu, profesorul de dans, a exclamat: “Extraordinar! La vals, ma-nclin!”.

Daniela a primit apoi un dar de la cavalerul ei. Alaturi de partenera sa, el i-a prezentat Danielei o mica parte din coregrafia la care perechea inca lucreaza. Daniela i-a urmarit cu ochii in lacrimi si, la finalul scurtei reprezentatii, a aplaudat din tot sufletul gratia lor.

Dupa epuizanta experienta a dansului, Daniela a fost invitata de Lenor Parfumelle la o masa intesata de bunatati aidoma celor pe care le gusta rafinatele femei din Provence dupa o plimbare prin campurile de lavanda si prin gradinile pline de trandafiri. De la o masa in stil provensal nu putea lipsi un vin nobil.

Inainte de a se desparti de rapitorii Lenor Parfumelle, Daniela a primit un elegant si discret buchet de trandafiri, o amintire din lumea Subtile in care a calatorit.

In plus, rapitei noastra i-au mai fost oferite o cutie de bomboane de ciocolata, o esarfa, dar si o sticla de Lenor Parfumelle Subtile, ca sa aiba alaturi pentru cat mai mult timp senzatiile minunate din ziua de rasfat în Lumea Subtile.

La finalul zilei, Daniela a avut un mesaj pentru voi: “Doamnelor, veti avea parte de surprize si de experiente inedite, nesperate. Experiente pe care nici imaginatia cea mai bogata nu le poate anticipa…”

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?




  • Kudika

    Iubirea vine de Crăciun la Reserved

  • Carmen Ioana Olteanu

    Interviu cu Daniella Pearman, Costume Designer pentru Sex Education

  • Kudika

    Delegația Operei Naționale București, la Seoul, Daegu și Busan, în...

  • Kudika

    20 de rochii de seară pentru evenimentele din serile reci

  • Kudika

    După un an și jumătate de relație, Daniel Pavel vrea să o ceară în...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...