Pielea ciocolatie nu mai este demult asociata exclusiv cu sezonul estival. De acum, poti arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica mai tot timpul anului. Cu ajutorul bronzarii organice de la Keiko SlimSpa. Un nou sistem de bronzare ce iti confera un bronz intens, ciocolatiu. O sedinta de Bronzare Organica dureaza doar 5 minute si este suficienta ca tu sa te bucuri de un bronz stralucitor timp de noua zile.

Nu mai sta pe ganduri! Elimina mersul la solar de pe lista ta de activitati de infrumusetare. Poti avea o piele frumoasa si sanatoasa fara sa te expui la riscuri inutile. Alege bronzarea organica! Caci de bronzul organic poate beneficia chiar si cel mai palid ten, fara nici un fel de risc. Solutia tratament este si o terapie anti-aging. Are un continut bogat de ingrediente cu puternic rol hidratant. Gratie acestora, pigmentii pentru colorare nu usuca deloc pielea. Asadar, apeland la bronzarea organica nu risti nici imbatranirea prematura a pielii, nici aparitia ridurilor.

Nu iti pune sanatatea in pericol. Apeleaza la solutii 100% sigure: Bronzarea Organica.

Vrei sa afli mai multe despre Bronzarea Organica?

Intra acum pe www.bronzare-organica.ro. Sau suna-ne la Keiko SlimSpa : 021/316.55.97 si 021/311.04.48 si fa-ti programare pentru sedinta ta de Bronzare Organica. (www.keiko.ro).


  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    MASSIF 2024 VA AVEA LOC ÎN PERIOADA 14-17 MARTIE

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...