Setari Cookie-uri

Grupa sanguina dezvaluie misterele ascunse ale personalitatii tale

Posesorii grupei AB au un caracter puternic si o fire activa. Sunt cei mai rezistenti la stres, insa de multe ori pot merge pana la suprasolicitare datorita acestei rezistente, devenind vulnerabili la oboseala si bolile secundare acesteia.

Posesorii grupei AB au un caracter puternic si o fire activa. Sunt cei mai rezistenti la stres, insa de multe ori pot merge pana la suprasolicitare datorita acestei rezistente, devenind vulnerabili la oboseala si bolile secundare acesteia.

Sangele ramane inca un mister, desi s-au descoperit multe lucruri legate de acesta. Nimeni din lume nu a reusit inca sa obtina sange artificial, desi se cunosc celulele care intra in alcatuirea sa, precum si unele functii ale acestora. Intreaga amprenta genetica a parintilor se regaseste in sange, fiind suficienta o singura picatura de sange pentru a determina intregul material genetic detinut de un individ. Si cum genele sunt cele care redau toate functiile corpului nostru, tot ele sunt si cele care ne influenteaza personalitatea si ne determina temperamentul.

Cunostinte mai aprofundate ar putea sa redea multe caracteristici ale unei persoane, sa ii creeze schita predispozitiei la boli, temperamentul, chiar si compatibilitatea intre persoane ar putea fi calculata astfel. Insa nu se cunosc indeajuns de multe detalii, dar rezultatele empirice demonstreaza ca in functie de grupa sanguina oamenii au anumite caracteristici de baza temperamentale, comune.

Citește și:


Spune ce grupa sanguina detii, ca sa-ti spun ce personalitate ai

Desigul, temepramentul este cel cu care te nasti, insa comportamentul se obtine in urma interactionarii cu mediul. Educatia poate influenta trasaturile de baza, poate cladi altele, bune sau rele, mediul in care o persoana creste reprezentand adesea un model, ajungand ca la maturitate sa perceapa lucrurile asa cum a invatat, ci nu neaprat conform instinctelor. Anumite trasaturi de baza ale felului in care percepem lumea si ne comportam sunt comune pentru grupele de sange.

Personalitatea grupei O (I)

Persoanele care detin aceasta grupa sanguina au o stabilitate plasmatica mare, posedand ambele aglutinine, astfel ele detin un echilibru interior, fiind prea putin dependente de altii. Firi independente, purtatorii grupei 0 nu au nevoie sa fie extrovertiti, adesea identificandu-se in radul celor introvertiti. Insa aceasta nu inseamna ca se abtin sa isi arate adevaratele sentimente, ci pur si simplu isi cladesc viata dupa proprii principii, avand in general tendinta de a fi solitari. Sunt firi calme, temperate, cumpatate, organizate si determinate, care adesea isi ating scopurile si au caracteristici de lideri. In general armonizeaza cu cei din jur, nu le plac certurile, insa pot deveni foarte impulsivi daca li se calca pe demnitate. Se adapteaza usor la stres, la schimbari si la nou.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.