O campanie care transmite speranta pentru cei care lupta impotriva cancerului

O campanie care transmite speranta pentru cei care lupta impotriva cancerului
Kudika
8 Februarie 2010

Tinerii supravietuitori de cancer din Bucuresti, membrii ai clubului Temerarii si-au exprimat solidaritatea cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului, pe sectia de pediatrie a Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu si a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie, in data de 4, respectiv 5 februarie.

Tinerii supravietuitori de cancer din Bucuresti, membrii ai clubului Temerarii si-au exprimat solidaritatea cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului, pe sectia de pediatrie a Institutului Oncologic “Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” si a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Marie Curie”, in data de 4, respectiv 5 februarie.

In timp ce clovnul Flip al Asociatiei Little People a oferit un spectacol de magie, Temerarii au impartit tuturor pacientilor bratari cu inscriptia “TEMERARII stiu ca se poate – Poti Si Tu!”, care simbolizeaza faptul ca aceasta boala, cancerul la copil poate fi invins, transmitandu-le un mesaj pozitiv, optimist, incurajandu-i sa lupte in continuare. Clubul Temerarii exista din anul 2006 pentru adolescentii care au invins cancerul si organizeaza evenimente saptamanale, tabere si intalniri regulate.

In perioada 6-7 februarie, intre orele 10:00-20:00, in incinta Hipermarketului Cora de pe str. Lujerului nr. 19 tinerii supravietuitori de cancer au impartit bratarile Campaniei “Poti Si Tu!”. Purtand bratarile, publicul isi poate exprima solidaritatea fata de persoanele care lupta impotriva cancerului. Bratara a cucerit deja cateva posturi de televiziune din Cluj-Napoca, iar doctorii oncologi din Bucuresti pot fi vazuti purtandu-l. Speram ca in curand va fi vizibil in toate colturile Romaniei! Campania va continua in Cluj-Napoca, respectiv Oradea in perioada 13-15 februarie, cu ocazia Zilei Internationale a Cancerului la Copil.

Persoanele interesate, cat si reprezentantii presei sunt asteptati cu drag in acest weekend in Hipermarketul Cora Lujerului! Daca cineva doreste sa se implice in programele de voluntariat ajutand copiii si tinerii bolnavi de cancer sau sa afle mai mult despre clubul Temerarii si proiectele Asociatiei Little People, ne gaseste in Cora Lujerului pana la 7 februarie sau poate sa acceseze urmatoarea adresa: www.thelittlepeople.ro sau www.potisitu.ro despre campanie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri