Setari Cookie-uri

O campanie care transmite speranta pentru cei care lupta impotriva cancerului

Tinerii supravietuitori de cancer din Bucuresti, membrii ai clubului Temerarii si-au exprimat solidaritatea cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului, pe sectia de pediatrie a Institutului Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu si a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie, in data de 4, respectiv 5 februarie.

Tinerii supravietuitori de cancer din Bucuresti, membrii ai clubului Temerarii si-au exprimat solidaritatea cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului, pe sectia de pediatrie a Institutului Oncologic “Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” si a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Marie Curie”, in data de 4, respectiv 5 februarie.

In timp ce clovnul Flip al Asociatiei Little People a oferit un spectacol de magie, Temerarii au impartit tuturor pacientilor bratari cu inscriptia “TEMERARII stiu ca se poate – Poti Si Tu!”, care simbolizeaza faptul ca aceasta boala, cancerul la copil poate fi invins, transmitandu-le un mesaj pozitiv, optimist, incurajandu-i sa lupte in continuare. Clubul Temerarii exista din anul 2006 pentru adolescentii care au invins cancerul si organizeaza evenimente saptamanale, tabere si intalniri regulate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.