Setari Cookie-uri

Spa-ul din camera ta de baie

De cate ori nu ai visat, in zilele agitate si stresante, la momentul in care ajungi acasa si te rasfeti cu o baie relaxanta, parfumata, o muzica buna si creme de corp catifelate? La momentul in care poti sa nu te mai gandesti la nimic, in afara de cat de bine te simti... Dar pentru ca rasfatul sa fie total, ai nevoie de ambientul potrivit. Echipa Reparatot.ro te invata cum sa transformi o camera cu simplu rol functional intr-un sanctuar de relaxare, unde iti va face placere sa te refugiezi seara si sa elimini stresul zilei care a trecut. Iata cateva idei care te vor ajuta sa creezi un ambient placut in camera de baie, cu costuri minime:

4. Evita dezordinea prin depozitarea obiectelor de toaleta in cate un cos dedicat fiecarei persoane din locuinta, sau pe cate un singur raft.

5. In cazul in care cada nu are suficient spatiu pe margini pentru a depozita samponul, balsamul sau crema de ras, un cos atarnat de locul de fixare al dusului poate fi solutia potrivita.

6. Poate nu te-ai gandit niciodata la asta, dar usa de la baie poate fi un excelent loc de depozitare. Prin instalarea de cuiere, carlige, bare sau cosuri unde se pot depozita prosoape, halate sau obiecte mici.

7. Sub chiuveta se pot instala dulapioare care sa contina detergentii si obiectele folosite la curatatul locuintei.

8. Deasupra vasului de toaleta este un spatiu liber destul de important, de cele mai multe ori ignorat in amenajarea camerei de baie. Daca peretele de deasupra este liber, o idee buna este sa il ocupi cu un dulap suspendat sau cateva rafturi. Se pot depozita astfel prosoape, hartia de toaleta, si alte lucruri utile.

Acestea sunt doar cateva solutii simple pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand amenajezi camera de baie. Oricum ar arata aceasta, si orice dimensiune ar avea, intotdeauna se pot gasi solutii pentru a crea noi spatii de depozitare sau pentru a maximiza spatiile existente. Daca nu te simti confortabil in baie, daca lucrurile tale stau aruncate la intamplare si nu stii cum ai putea remedia situatia, echipa Reparatot.ro iti poate face o vizita si poate veni cu solutii practice de transformare a acestei camere intr-un loc placut si relaxant.

Acest material realizat de catre specialistii Reparatot.ro.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.