Setari Cookie-uri

Celulita , bat-o vina!

Celulita, cel mai de temut dusman al femeilor, apare indiferent de greutatea corporala si de varsta. Peste 90% dintre femei se confrunta cu aceasta problema, pentru unele celulita devenind un accesoriu al corpului, un musafir nepoftit cu care s-au obisnuit sa convietuiasca.

Daca nu esti adepta jogging-ului, poti incerca sa faci acasa cateva exercitii simple. Acestea sunt extrem de benefice atat pentru coapse, cat si pentru fund. Foloseste gantere de 2 sau 3 kilograme. Efectueaza doua seturi a cate 15 repetari pentru fiecare exercitiu.

De asemenea, pe anumite site-uri de pe internet poti gasi numeroase filmulete cu exercitii pentru aerobic. Avantajul acestora este ca iti lucreaza tot corpul, iar muzica te relaxeaza.

Iti recomand sa incerci programul cu Jane Fonda. Chiar daca este vechi, contine exercitii foarte bune si, in plus, se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de cat de mult se pricep la aerobic (Jane Fonda Workout beginners/ advanced).




Sfat: Nu uita ca in timpul exercitiilor sa respiri normal si sa consumi multa apa.

Poti preveni aparitia celulitei daca tii cont de urmatoarele sfaturi: hraneste-te sanatos (este necesar sa consumi si carbohidrati, principala sursa de energie a organismului), consuma minim 2 litri de lichid pe zi, evita cat de mult poti bauturile carbogazoase, tigarile, alcoolul si cafeaua si fa miscare in fiecare zi (cand trebuie sa mergi undeva, pleaca mai devreme si alege drumul cel mai lung).

Alternative

Tratamentele cosmetice sunt cunoscute ca fiind eficiente in tratamentul celulitei. E drept, iti trebuie rabdare si o maseuza cu forta. Iata cateva variante:

1. Laser Soft - tratament laser impotriva celulitei. Serviciu disponibil la Keiko SlimSpa

2. Dermoporatia – procedeu prin care se mareste permeabilitatea epidermei si imping ingredientele active in straturile foarte profunde ale pielii. Astfel, tratamentele anticelulitice pot fi introduse foarte adanc la nivelul dermei. Serviciu disponibil la Keiko SlimSpa
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.