Setari Cookie-uri

Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati. 10 calitati care sperie, dar si atrag!

Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati cuprinde foarte multe calitati si trasaturi care o fac pe aceasta irezistibila in ochii lor, desi le e teama sa o aleaga drept partenera de viata.

Cand vine vorba de portretul femeii care ii intimideaza pe barbati, probabil nu de putine ori ai auzit ca acestia se tem de femeile independente, care au stabilitate financiara si profesionala. Ei considera ca o relatie cu o femeie puternica nu este una ideala, pentru ca nu vor reusi sa iasa in evidenta sau sa se impuna in relatie, scrie elitedaily.com.

Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati cuprinde o serie de caracteristici sugestive pentru femeia moderna, cum ar fi independenta financiara si nevoia de a iesi in evidenta. Nu putini sunt cei care refuza sa iasa la intalnire cu o femeie care se intretine singura, care obtine cu usurinta orice isi doreste sau care nu de putine ori dovedeste ca este puternica si increzatoare in fortele proprii. Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati cuprinde foarte multe calitati si trasaturi care o fac pe aceasta irezistibila in ochii lor, desi le e teama sa o aleaga drept partenera de viata.

Citește și:

Portretul femeii care ii intimideaza pe barbati: calitati de care barbatii sunt atrasi, dar de care se tem

1. Este increzatoare in fortele proprii

Barbatii sunt intimidati de o femeie increzatoare in fortele proprii, mai ales daca aceasta nu depune niciun efort pentru a obtine anumite avantaje sau pentru a raspunde anumitor provocari.

2. Are o frumusete aparte

O femeie puternica este o femeie atragatoare.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: korabkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.