Setari Cookie-uri

Ce meriti de la aceasta viata?

Orice femeie ar trebui sa citeasca aceste randuri.

Meriti sa te uiti in fiecare dimineata in oglinda si sa vezi o femeie care nu este perfecta si nici NU incearca sa fie. Meriti sa iti iubesti corpul pur si simplu pentru ca este al tau si este capabil de atat de multe.

Meriti sa privesti in trecut nu cu tristete, ci cu zambete. Pentru ca indiferent de lucrurile prin care ai trecut, viata merge mai departe. Iar viata ta se intampla acum, in acest moment. Fiecare problema sau greutate pe care ai avut-o a fost o lectie de viata ce te-a ajutat sa devii femeia care esti astazi.

Desigur, poti avea momente in care regreti greselile facute, insa este important sa le accepti. Acestea te definesc, te-au conturat si te-au transformat. De aceea meriti sa apreciezi toate calitatile minunate pe care le ai acum.

Meriti sa gasesti dragostea... si nu orice tip de dragoste, ci dragostea adevarata, aia pentru care ai fluturi in stomac doar cand te gandesti la el. Acel tip de dragoste care nu te mai lasa sa dormi noaptea pentru ca ti se pare ca traiesti un vis ireal. Acel tip de dragoste unde stii ca sunteti doi pe acelasi drum, la bine si la rau.

Citește și:

Meriti sa iubesti si sa fii gata sa fii iubita.

Meriti sa nu pui intrebari fiecarei persoane care iti ofera un compliment sau iti spune ca esti minunata, sa nu intrebi daca are vreun motiv anume pentru care face asta si nici sa vezi asta ca pe o gluma elaborata. Trebuie sa realizezi sa esti frumoasa!

Meriti sa traiesti. Sa nu lasi sa treaca nicio zi fara sa zambesti, fara sa te bucuri, fara sa iubesti. Meriti sa vezi partile bune ale vietii, sa respiri aerul curat si sa apreciezi lucrurile mici care trec neobservate atat de des. Meriti sa te bucuri de un rasarit de soare, de o floare superba ce prinde radacini printre cimentul din oras, sa razi alaturi de un copil care adora viata si sa zambesti unui strain doar pentru ca poti.

Meriti sa fii fericita nu doar pentru tine, ci si pentru altii. Meriti o viata plina de succese si de triumfuri, meriti sa iti urmezi visurile, meriti sa ajungi acolo unde iti doresti. Meriti sa traiesti asa cum vrei, fara sa fii influentata de victoriile altor oameni.

Citește și:

Meriti sa fii tu!

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.