Setari Cookie-uri

Ce sa faci daca ai gresit – cum se repara parul oxigenat

Nu stii cum se repara parul oxigenat, dar ai nevoie de ajutor pentru ca se observa cat e de deteriorat? In primul rand, tunde varfurile. Atentie si la frecventa cu care te speli pe cap, dar si la produsele folosite!

Parul oxigenat este un par decolorat care poate arata bine daca nu exagerezi. De obicei, se face cu apa oxigenata, care arde la nivel superficial suprafata parului. E bine sa nu iti oxigenezi singura parul, ci sa ceri ajutorul cuiva care stie ce face, ca sa nu il deteriorezi prea mult. Totusi, daca parul tau e subtire si sensibil, s-ar putea sa obtii un efect contrar celui pe care ti-l doreai. Cei de la Matrix.com au insa cateva sfaturi despre cum se repara parul oxigenat.

Cum se repara parul oxigenat

1 Da-ti seama din timp cat de deteriorat e

Ai parul uscat si lipsit de stralucire? Varfurile firelor de par se despica si se electrizeaza mereu? Daca da, atunci parul tau e deteriorat, iar acesta este primul pas care te ajuta sa afli cum se repara parul oxigenat. Cu cat incepi sa il tratezi mai devreme, cu atat mai bine! Exista o multime de tratamente pentru par deteriorat: sampoane, balsamuri si produse de styling.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.