Setari Cookie-uri

Un suflet pereche nu te completeaza. Te ajuta sa devii cea mai buna versiune a ta 

Multi spun ca abia atunci cand vei intalni sufletul pereche vei fi implinita. Insa nu este deloc asa. Un suflet pereche nu te completeaza, ci te inspira sa fii o persoana completa. 

Un suflet pereche este o persoana care nu te judeca pentru defectele tale. Un suflet pereche este o persoana care iti vede inima zdrobita si intelege luptele pe care le ai si care alege sa stea alaturi de tine. Un suflet pereche este o persoana care te tine de mana cand te confrunti cu problemele pe care le ai. Si te incurajeaza intotdeauna sa iti vindeci sufletul in felul tau. Te incurajeaza intotdeauna sa mergi mai departe.

Un suflet pereche este o persoana care te determina sa lupti. O persoana care vede potentialul din tine si care te invata sa te redescoperi, sa iti dai seama cine esti cu adevarat si de ce esti capabila. El te poate ajuta sa iti deschizi ochii si sa vezi dincolo de aparente. Te vede asa cum tu nu te-ai vazut niciodata si vrea sa te inspire sa ajungi sa vezi si tu acea persoana curajoasa care se ascunde in interiorul tau.

Un suflet pereche nu se teme de evolutia ta. Nu simte nevoia sa te opreasca, sa te protejeze sau sa te salveze. El este alaturi de tine si te tine de mana, insa niciodata nu te indeamna sa faci ceva ce nu vrei. Da, te poate scoate din zona de confort, insa doar daca iti doresti sa faci asta. Pentru ca el stie ca esti cea mai puternica femeie si vrea sa te vada acolo unde trebuie sa stai - pe un piedestal.

Citește și:

Un suflet pereche nu te completeaza. Ci te inspira sa te completezi. Un suflet pereche iti tine mana stransa cand drumul tau este plin de obstacole dificile si te incurajeaza sa mergi mai departe, sa faci schimbari, sa te reinventezi pana cand vei fi cu adevarat fericita. Un suflet pereche te iubeste cu atat de multa convingere si cu toata inima incat iti este aproape imposibil sa te indoiesti de tine, de femeia puternica pe care el o vede. Pentru ca aceasta femeie poate muta muntii. Si poate depasi cele mai mari obstacole.

foto interior si prima pagina: patronestaff, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.