Setari Cookie-uri

Despre frica de a lua o decizie: cum o depasesti cu gratie

Fiecare om se confrunta cu cel putin o frica, insa daca cu unele putem trai linistite o viata intreaga, altele ne afecteaza in permanenta si ne ameninta fericirea. Despre frica de a lua hotarari mici si mari iti vom povesti acum si despre cum o poti depasi!

Ti se intampla adesea sa ramai intepenita, cu meniul in fata, fara a stii ce sa comanzi? In magazin te trezesti inconjurata de zeci de pantofi, incapabila sa alegi o pereche? Iar cand vine weekendul, haosul se dezlantuie, fiindca nu stii ce sa faci cu timpul tau liber? Despre frica de decizii vorbim azi si despre cum ii facem fata cu brio!

Cel mai probabil, esti o indecisa cronica. Sau mai simplu, te pierzi in optiuni si esti complet lipsita de capacitatea de a lua o decizie. Vestea buna este insa ca te poti „trata”. Discernamantul se educa, la fel ca orice alta abilitate, din interior, spre exterior.

Iata aici cateva sfaturi utile despre frica de decizii si cum poti sa iti gestionezi mai eficient tendinta de a oscila, in toate aspectele vietii tale.

1. Prioritizeaza, prioritizeaza, prioritizeaza

Odata ce ai asternut pe hartie care sunt scopurile tale existentiale, viata ta se va simplifica in mod subit. Pentru ca orice decizie ai lua, urmaresti, in primul rand, scopul principal.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Max4e Photo Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.