Setari Cookie-uri

Dragostea nu este nici despre succes si nici despre noroc

Dragostea nu este o afacere. Dragostea nu este o cariera. Dragostea nu este nici macar un act. Asadar in dragoste nu exista nici succese si nici esecuri. Dragostea este in natura noastra, draga femeie. 

Dragostea nu este o afacere. Dragostea nu este o cariera. Dragostea nu este nici macar un act. Asadar in dragoste nu exista nici succese si nici esecuri. Dragostea este in natura noastra, draga femeie.

Indiferent daca o exprimi sau nu, ea este acolo. Daca iti dai seama ca dragostea este insasi natura ta, nu te vei mai gandi la ea ca la un succes sau ca la un esec.

Unii oameni te pot intelege. Altii iti pot face zilele negre. Cand cineva te iubeste, nu ai de unde sa stii daca aceasta dragoste va fi pentru totdeauna. Oamenii care au trait impreuna timp de 20 de ani si au spus la un moment dat ca au fost facuti unul pentru celalalt, descopera brusc ca niciodata nu au fost compatibili si ca sufletele lor nu au vibrat niciodata la unison.

Dintr-o data acesti oameni se simt sufocati si vor sa mearga pe propriile lor cai.

Dragostea nu este un act, dragostea nu este nici macar o situatie.... dragostea suntem noi.

Citește și:

Iubirea cu intelepciune este fericirea vesnica. Dragostea cu egoism, mai devreme sau mai tarziu, va aduce durere si suferinta inimii. Daca dragostea ta este acolo pentru a ii ajuta pe altii nimeni nu o poate distruge... insa daca dragostea ta este doar pentru a obtine ceva de la o anumita persoana, mai devreme sau mai tarziu, ea va disparea.

Nu traiesti in trecut, ci acum, in prezent. Onorezi opiniile si intelegi iubirea celor din jurul tau. Maretia vine intotdeauna din interior, dintr-un suflet pur si curat. Daca tii cont de acest lucru, nu vei cere dragoste. Si cand nu ceri dragoste, ea continua sa creasca.

foto interiors i prima pagina: Yuriy Seleznev Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.