Setari Cookie-uri

Cum acest filmulet iti poate schimba radical viata

Stiu ca esti ocupata, insa ia-ti cateva minute din timpul tau si urmareste acest filmulet. Iti promit va te va convinge sa vezi intraga viata cu alti ochi.

Cand vine vorba de societatea noastra moderna, nu exista nicio indoiala ca ni se spune cum sa traim si cum ar treui sa arate vietile noastre. Parintii ne impun idei si credinte despre ce este bine si ce este gresit, urmand ca mai apoi sa fim inscrisi in sistemul scolar public.

Filmuletul de mai jos nu se adreseaza doar parintilor, ci tuturor oamenilor si demonstreaza cat de important este sa renuntam la ideea perfectiunii si sa ii lasam pe cei din jurul nostru (in special copiii si persoanele apropiate) sa isi dea seama ce si-ar dori sa faca in aceasta viata.

Clipul se numeste ALIKE, a fost realizat de Daniel Martínez Lara & Rafa Cano Méndez, si vine cu o lectie minunata: trebuie sa fim capabili sa recunoastem nivelul la care cedam presiunilor societatii. La un moment dat, renuntarea si increderea ne pot ajuta mult mai mult decat a urma aceiasi pasi ca toti ceilalti.

Citește și:

foto main: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.