Setari Cookie-uri

Iubire pe viata. Semnele care iti arata ca nu va inceta sa te iubeasca

Cum stii ca barbatul de langa tine este capabil de o iubire pe viata? Avem noi cateva indicii. Daca indeplineste toate aceste conditii sau macar sapte din noua, poti sa fii sigura ca ai langa tine un partener la bine si la greu, pana la final.

E ceva de cautat pana gasesti barbatul care sa-si doreasca sa aiba o relatie de lunga durata, cu bune si cu rele, care sa-si doreasca sa-si intemeieze cu tine o familie si care, mai presus de toate, sa-ti jure iubire pe viata. Dar si cand il gasesti, e ca si cum ai castiga la loto o suma fabuloasa.

Cum stii ca barbatul de langa tine este capabil de o iubire pe viata? Popsugar.com ne ajuta cu cateva indicii. Daca indeplineste toate aceste conditii sau macar sapte din noua, poti sa fii sigura ca ai langa tine un partener la bine si la greu, pana la final.

Are grija sa fii fericita

Chiar daca asta consta in lucruri simple, cum ar fi sa te asculte dupa o zi grea de serviciu, sa iti faca un masaj relaxant sau, cine stie, sa pregateasca o cina delicioasa, cu preparatele tale preferate. Prioritatea lui este ca tu sa fii bine. Se pricepe de minune sa-ti satisfaca dorintele, oricat de banale sau de imposibile ar parea ele.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Irina Bg, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.