Setari Cookie-uri

Fericirea este in mainile tale

Ceasul ticaie.... acestea sunt momente pe care mai tarziu le vei regreta. Nu te mai folosi de trecut sau de situatia actuala pentru a justifica renuntarea ta. Meriti mai mult. Sufletul tau merita mai mult. 

Imi pare rau sa iti dau vestea asta, insa trebuia ca cineva sa iti spuna: nimeni nu este de vina pentru ca esti nefericita. Este timpul sa te trezesti. Este timpul sa iti dai seama si sa intelegi, o data pentru totdeauna, ca detii controlul asupra vietii tale. Asupra fericirii tale. Asupra prezentului si viitorului tau.

foto interior si prima pagina: Mayer George, Shutterstock

Stiu ca toti avem momente si momente. Greutati. Probleme. Griji. Stiu cat de dificil este sa ai inima zdrobita, sa pierzi pe cineva pe care il iubesti, sa traiesti traume si sa nu mai poti merge mai departe. Inteleg.

Insa stii ce este si mai rau? Sa lasi ca timpul sa treaca fara ca tu sa nu faci nimic. Sa traiesti fara sa traiesti. Sa permiti viitorului tau sa fie dictat de lucruri care s-au intamplat deja.

Ceasul ticaie.... acestea sunt momente pe care mai tarziu le vei regreta. Nu te mai folosi de trecut sau de situatia actuala pentru a justifica renuntarea ta. Meriti mai mult. Sufletul tau merita mai mult.

Citește și:

Gata cu scuzele si cu motivele pentru care oamenii nu isi pot schimba viata. Trebuie sa iti dai seama ca ai abilitatea de a face modificarile pe care ti le doresti... si, culmea, doar tu poti face asta. Nu te mint, vor fi momente in care va fi incredibil de dificil, te vei simti singura si iti vei dori sa renunti la tot. Insa merita.

Indeplineste-ti visurile. Mergi pana in panzele albe pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Transforma-ti dorintele in realitate. Si vei intelege cat de bine este sa fii fericit si sa iti traiesti viata pe care ti-o doresti.

Nu esti o victima. Nu ai nimic special. Asadar, daca vrei sa fii fericita lupta pentru a fi.

Fericirea si nefericirea ta depind in totalitate de tine.

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.