Setari Cookie-uri

Cum sa iubesti fara frica: scapa de anxietate si indragosteste-te

Pentru ca toti ne dorim dragostea in vietile noastre – si nu ne referim doar la iubirea romantica – pentru ca toti ne dorim sa nu ne lasam macinati de angoase interioare, astazi vom vorbi despre cum sa iubesti fara frica.

Esti ingrijorata de cariera ta, de familia ta sau de situatia financiara. Deci, pentru a te ajuta sa transformi ingrijorarile in ceva mai productiv, am gasit pe MindBodyGreen o lista ce te invata cum sa iubesti fara frica.

foto interior si prima pagina: Dudarev Mikhail Shutterstock

Primul pas spre vindecare este sa fii constienta de frica ta. Odata ce esti constienta, poti vedea cum teama te impiedica sa progresezi. Odata ce accepti anxietatile tale, poti trece la “vindecare”, sau la inlocuirea acestor ganduri negative, de cele mai multe ori exagerate si irationale, cu un proces cognitiv bazat pe optimism, compasiune, iubire.

Solutia ca sa inveti cum sa iubesti fara frica este sa schimbi focusul de la tot ce este negativ in jurul tau la tot ce este bun in viata ta. La a practica recunostinta pentru ceea ce ai si nu a alege sa te gandesti ce nu ai reusit.

Citește și:

Cum sa iubesti fara frica: modalitati pentru a atrage pozitivism si dragoste in viata ta

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.