Setari Cookie-uri

Trucul de un minut pentru a iti impacheta hainele cu usurinta cand te muti

Mutarea este o sarcina destul de obositoare mai ales atunci cand ai foarte multe lucruri si prea putin timp la dispozitie.

Mutarea este o sarcina destul de obositoare mai ales atunci cand ai foarte multe lucruri si prea putin timp la dispozitie. Daca si voi sunteti ca mine si aveti un dressing intreg de haine asezate una peste alta, atunci iti dau un sfat foarte interesant pe care l-am gasit si eu pe internet si pare sa fie cel mai eficient truc pentru a impacheta in doar cateva minute un tean de haine.

Un utilizator Reddit a impartasit o imagine pe aceasta platforma, sfatul lui fiind foarte apreciat de zeci de mii de oameni din intreaga lume. Daca nu ma credeti, cititi comentariile lasate mai jos.

"Daca va mutati, puteti folosi aceasta metoda pentru a impacheta mai repede si a transporta mai usor toate hainele voastre."

sursa foto: randomusefulbits Reddit

Ce spun oamenii despre acest truc:

"Incredibil de oportun. Ma mut in aceasta saptamana."

Citește și:

"Pentru mine chiar a functionat. Am folosit o cravata pentru a lega umerasele intre ele. Mi-am impachetat toate hainele in doar cateva minute."

"Mi-as fi dorit sa aflu de acest truc in urma cu doua saptamani, cand m-am mutat."

"Este trucul vietii mele. Multumesc."

Mai mult, o persoana a venit cu un alt sfat - in schimbul unei pungi de gunoi, infasoara hainele intr-o jacheta sau geaca de iarna si trage fermoarul pentru a tine stranse intre ele hainele.

foto interior si prima pagina: sirtravelalot Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.