Setari Cookie-uri

Atractia interpersonala: din ce cauza ajungem sa ne indragostim de acelasi tip de oameni

Te simti atrasa de un anumit fel de barbati si ai constatat asta cu fiecare tip care ti-a cazut cu tronc? Nu te panica, nu ai anumite tipologii, ci pur si simplu e vorba despre atractia interpersonala.

Cu totii stim ca ne place o tipologie si simtim un fel de conexiune cu el sau ea. Si nu neaparat cu conotatie erotica. Citeste mai jos tot ce trebuie sa stii despre atractia interpersonala, de pe Love Panky.

foto interior si prima pagina: StockLite, Shutterstock

De obicei cand auzim despre atractie ne gandim la ceva romatnic, la ceva cu conotatie sexuala. Insa atractia interpersonala este altceva. Este un fel de conexiune. Daca te simti atrasade un tip anume de barbati si ai observat ca se intampla si cu anumite femei sa simti ca parca v-ati cunoaste demult, aceea este atractia interpersonala.

Nu ti s-a intamplat sa stii ca o persoana iti va fi prieten foarte bun inca din momentul cand abia faceati cunostinta? Iata mai multe detalii despre atractia interpersonala. S-ar putea sa gasesti si explicatia de ce te simti atrasa doar de un anumit fel de barbati, chiar daca nu-ti va placea raspunsul!

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.